Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem hajlandó a nyolcadik...

Miért nem hajlandó a nyolcadikos fiam gyalogolni?

Figyelt kérdés
Az iskolába minden reggel autóval kell elvigyem, mert nem hajlandó 20perccel korábban felkelni, hogy 1.6 kilómétert sétáljon. Haza szerencsére már gyalog jön, mert akkor mindketten dolgozunk a nejemmel. Most nyári szünetben hetente kétszer jár foci edzésre, és oda sem hajlandó 2kilómétert gyalogolni. Nem fér a fejembe, hogy a pályáig miért nem lehet el kocogni, vagy sétálni bemelegítés gyanánt. Havi 400ezerből élünk hárman, szerintem ez a sok felesleges kocsikázást érdemesebb lenne másra költeni, de a feleségem szerint csak én vagyok lusta, és terhemre van a fiunk hurocolása.

2019. júl. 13. 09:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
84%
27. egy nagyon jó kérdést tett fel én nem is gondoltam rá, pedig apám szeretett minket mindenféle lusta dögnek elhordani, de a 300 méterre levő boltba is kocsival megy.
2019. júl. 14. 18:25
 32/35 anonim válasza:
0%
Nem vidd el 3s majd megtanulja! Így járt ha nem gyalogol ő baja ha a focira bem ér el. Te meg szépen tedd a dolgod és ne vidd sehova! További jó időtöltés!
2019. júl. 15. 10:55
 33/35 anonim válasza:
vegyél neki egy biciklit
2019. júl. 21. 03:38
 34/35 anonim ***** válasza:
Kedvenc mondatom apámtól: Én ilyen idősen már házat építettem😂
2019. júl. 26. 22:43
 35/35 anonim ***** válasza:
47%

Én megmondanám neki, hogy mától intézzed magadnak a közlekedést, elég nagy vagy hozzá.

Ha elkésik az iskolából, akkor beszedi majd az intőt - egy idő után majd felkel korábban.

Ha akar menni focizni, felül a bicajra és elmegy.

Pont itt van az ideje, hogy felelősséget vállaljon magáért, és megtanulja, hogy a dolgoknak következményei vannak.

2019. aug. 1. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!