Miért nem hajlandó a nyolcadikos fiam gyalogolni?
21/35 anonim válasza:
" Havi 400ezerből élünk hárman, szerintem ez a sok felesleges kocsikázást érdemesebb lenne másra költeni"
más havi 200-ból él, akár öten...
2019. júl. 13. 11:47
Mi lenne, ha biciklivel menne? Nem is értem, hogy ez hogy nem jutott eszetekbe. Nekem is ennyi a suli, biciklivel járok, hacsak nincs térdig érő hó vagy szakadó eső, mert akkor gyalogolok.
18/L
2019. júl. 13. 13:55
23/35 A kérdező kommentje:
Oda-vissza a suli alig több mint 3km. Autoszerelőként mondom, hogy csak ennyit autózni minden reggel hideg motorral az hatalmas pocsékolás. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkahelyem 2utcávval odébb van, és gyalog járok dolgozni. Ha a suli útbaesne reggelente a munkahelyem felé akkor nem csinálnék belőle problémát. Meccs előtt a fiúk mindig körbefutják néhányszor a pályát, ha ott képes szaladni, akkor miért nem lehet úgy bemelegíteni, hogy el kocog oda?
Én felnőttként sem akarnék napi szinten majd 2 km-t gyalogolni. Amúgy meg bicikliről hallottatok már? Ideje venni neki egyet!
2019. júl. 13. 14:32
Vegyetek neki biciklit vagy egy rollert. Én is ennyire laktam a sulitól, volt, hogy hazasétáltam örömmel de reggel az ébredés mindig is nehezemre esett. Ha nem városban éltünk volna ahol van tömegközlekedés, biztos találtam volna más alternatívát a sétáláson kívül. Most sem sétálnék reggel ennyit, amikor örülök, hogy élek.
2019. júl. 13. 14:51
26/35 A kérdező kommentje:
Van bringája, 30ezerért vettünk neki egy használt montit. Tavaly még tetszett neki, de már cikinek tartja az ócska bicajt. Valamiért a 20éves Opel nem ciki.
Titeket milyen gyakran lát gyalogolni?
2019. júl. 13. 17:22
sok 2km? na ezért van ennyi elizott az országban
2019. júl. 13. 18:53
Na én napi 9 km-t megyek munkába. (csak oda).
Biciklivel :)
Az a 1.5 km max 20 perc alatt legyalogolható (4.5 km/h sebességgel) de inkább az 15 perc is reális...
De ha úgy kell kikönyörgni az ágyból mert 1 óra amíg magához tér akkor érthető.
2019. júl. 14. 01:19
Ha az is baj, hogy semmi dolga, akkor miért nincs otthon kicsit befogva? Lehetne segíteni a háztartásban, mert így csak egy olyan here lesz, amilyenre előszeretettel panaszkodnak itt az anyukák a gyakorin. Tudod, aki nem csinál otthon semmit.
Én annó 3 km-re laktam a gimnáziumtól, gyalog jártam oda-vissza, és akkor nem is voltam túlsúlyos.
2019. júl. 14. 15:28
Kapcsolódó kérdések: