A nyolcadikos lányom szeretné festeni a haját. Megengedjem neki?
Figyelt kérdés
Világosbarna a haja, és szőkére szeretné festeni. Elég nagy hozzá?2018. nov. 17. 19:17
1/18 anonim válasza:
Nem ismerem a lányod.
Az én 14 évesem nem festet hajat.
3/18 anonim válasza:
Pont 8osztalyban festettem először a hajam, és méghozzá decemberben :)
Barnarol teljesen feketére!
Apukám megengedte h legyen, amilyet a suli is toleral. Azt akarta, hogy eljem ki a hajamon a diliket mire "felnovok" egyszer (kB 17evesen) kB fel évig nagyon élek vörös, sőt inkább piros volt a hajam. Imádtam, de hamar visszatertem a feketére. Meg egyszer voltam melirozva. :D
Szerintem hagyd, bontakozzon ki
6/18 anonim válasza:
Ha az iskolában nem okoz gondot, nyugodtan.
7/18 anonim válasza:
Esetleg rábeszélném a szőke melírra, az nem annyira drasztikus elsőre, ha esetleg nem tetszik neki, könnyebb lenöveszteni, nem annyira feltűnő.
8/18 anonim válasza:
Ilyen korban inkább még csak színezze/melírozza nehogy tönkremenjen a haja.
10/18 anonim válasza:
Esetleg csak melírt, vagy ombrét engednék, csupa szőkét nem. Világosbarnával jó a bayage is, olyan természetes hatása van, de mégis festett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!