Milyen iskolatáskát ajánlotok egy nyolcadikos lánynak? (Hátizsák)
A fiam hetedikes, mi egy sportboltban vettünk neki sima hátizsákot. Most se a boltot, se a márkát nem írom ki, de az volt a cél, hogy lehet nem 1200 ft, de több évet is kibírjon, és már két éve nyúzza a táskát, szóval szerintem jó döntés volt.
Az sem hátrány, hogy iskolakezdési támogatásból tudtam megvenni, sok helyen elfogadják.
Szerintem, ha a szüleid is kapnak ilyet, és még nem fogyott el, érdemes azon a vonalon elindulni, hogy hol fogadják el, és beruházni egy strapabíró táskába.
Hosszú távon jobb, mint évente venni egy gagyi iskolatáskát, ami februárban már szétszakad, lóg a vállpántja, és nem győzöm varrni. Az sem utolsó szempont, hogy egy márkás, menő darabra még a fiúk is jobban vigyáznak. :)
Most jártam én is a tesco-ban, és tényleg elég jókat láttam.
Érdemes ott körül nézni, nagyon sok ilyesmi fajta van, nem túl mintás, van egyszínű, csíkos, kockás, stb.:
Illetve amik nekem nagyon tetszenek, az ez a fajta, bár ez 8.-ba szerintem még kicsi, nekem gimiben utolsó évben volt elég, amikor már csak 1-2 füzet+könyv kell. Nem az, hogy nem férnél el benne, csak kényelmetlen viselet, amikor teremről teremre magaddal kell vinni, ahhoz vékony a pántja, hogy több kilót cipelj benne.
Utóbbi plázákban kapható, pl. h&m, claire's, deichmann.
Eastpak. Nyolcadikos korom óta van meg és kifogástalan az állapota. Igaz , hogy tizedikben már csak akkor használtam ha sok cuccom volt nagyon , és idén meg már valószínűleg csak ritkán fogom suliba hordani ,mert még kevesebb lesz a cuccom (11.-es leszek) , de még mindig nagyon szeretem. Nem olcsó , de megéri és jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!