Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A nyolcadikos lányomnak...

A nyolcadikos lányomnak megengedjem, hogy oldalt felnyírt haja legyen?

Figyelt kérdés
Ilyen fazont szeretne: [link]
2019. febr. 9. 17:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Ne!
2019. febr. 9. 17:53
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne? Majd megnő ha mégse tetszik neki.
2019. febr. 9. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Én nagyon nem szeretném, ha a lányomnak ilyen haja lenne és próbálnám lebeszélni róla, de meg nem tiltanám, hisz azért ez végülis csak haj és majd visszanő.
2019. febr. 9. 17:59
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
Meg akkor mindjárt pakolja ki mindenét, sminkeljen, legyen tetoválása meg negyvenes férfiakkal kúrogasson, nem?
2019. febr. 9. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem azt mondom, hogy nem engedném meg. Az enyéimnek is ovis koruk óta a hajuk, amilyet akarnak.

Csak előtte elmondanám, hogy ez a fazon évek óta nem divat, és nem fogja tudni hozzá növeszteni a borotvált részt a többihez, ha ráun. Ennek rövid haj lesz a vége. Ha még mindig akarja, úgy hogy ezt is tudja, akkor hajrá.

2019. febr. 9. 18:02
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Én azt mondom ha egy gyereknek erősen tiltasz valamit akkor "már csak azért is akarom" lesz belőle, ha viszont megengeded, de persze elötte elmondod neki hogy az nem fog olyan gyorsan visszanőni, akkor adsz neki egy kis bizalmat, legalábbis szerintem. 15 éves koromba a szüleim nem engedték meg hogy felnyirassam a hajam , de az engedélyük nélkül megcsináltattam,és nekik is tetszett azt mondták hogy jól áll, eggyáltalán nem bántam meg és több mint 10 évig úgy hordtam persze festettem is a szivárvány minden színét kipróbáltam🙂 ez csak egy hajstílus.
2019. febr. 9. 19:07
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Én megengedném, de csak az évzáró után.

Ne legyen egy elhamarkodott ötlet. Ha még akkor is szeretné, hát legyen

2019. febr. 9. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Én azért megpróbálnám meggyőzni, hogy csak nyáron csináltassa meg. Ha tetszik neki továbbra is akkor minden oké, gimiben úgyis toleránsabbak a külsővel kapcsolatban. Ha mégsem jön be, akkor van 2 hónap arra, hogy egy picit nőljön a haja és egy rövid fazont lehessen vágatni neki.
2019. febr. 9. 20:32
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
miért ne kéne megengedni? ez csak egy hajviselet, majd lenő legrosszabb esetben, ha nem tetszik neki, még csak nem is állandó változtatás... ténylge nem értem miért kéne ezt megtiltani neki. már csak azért is, mert egy fodrász sokkal szebben tudja megcsinálni,mint a legjobb barátnő a fürdőszobában apu elektromos borotvájával...
2019. febr. 9. 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:
61%
Megengedném, ez nem gáz és teljesen vállalható is. Mi időnkben 8. osztályban két osztálytársam azért kapott igazgatóit, mert egy vékony melírcsíkot rakattak a hajukba.
2019. febr. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!