Hány évesen engedtétek elöszőr egyedül iskolába a gyereketeket?
Odafelé egész általánosban anyával mentem, mert az ő munkahelye is arra volt, és ugyanabban az időpontban kellett mennie, így együtt mentünk. Bár nem teljesen a sulikapuig, de felsőben, főleg 7-8.-ban már így is szégyelltem, mert az osztálytársaim is tudták, hogy anyukámmal járok suliba és ezt ennyi idősen persze nagyon cikinek érzi az ember. De anyának meg nem mertem mondani, hogy menjünk külön. :D
Hazafelé negyedikes koromtól jöttem egyedül. Kb 15 perc gyalog, és főúton is át kellett menni. Mondjuk nálam elsősorban attól féltek, hogy elvesztem a lakáskulcsomat vagy ellopják. :D
7 voltam
egyik osztálytársam már 1 sőben is mehetett egyedül végülis 10 léésre lakott a sulitól XD
19/F
ötödikben.
de simán engedtek volna előbb is, csak messze lakunk a sulitól, buszonzi meg nem akartam még, ők meg elvittek kocsival. :D de már bussza járok oda is, és haza is.
középsőből egyedül jöttem haza, mikor apám kottarészeg volt, és anyám dolgozott. Igaz 50 méterre volt az óvoda...
de igazából elsőbe is egyedül jártam, az viszont már messzebb volt ... attól függ mennyire nehéz hazajutni... forgalom stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!