Hány évesen engedtétek elöszőr egyedül iskolába a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Főúton nem kell átmennie és kb 10percre van a suli.2010. júl. 10. 11:17
11/34 anonim válasza:
12 évesen de mi messze laktunk az iskolától=(
12/34 anonim válasza:
Én már ovodába egyedül mentem 10km-re busszal. Aztán busz 8adikig most meg vonat 3éve 37km 2x naponta.
13/34 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, 4.-ben. Negyed órára volt a suli kb, és négy úttesten kellett átmenni.
15/l
14/34 anonim válasza:
Én oviból legelőször 5 évesen jöttem haza:) egyedül sosem mehettem:P suliból megmár az elejétől fogva egyedül jöhettem haza meg egyedül is mentem:)
Ha nekem lesz gyerekem(és itt maradunk,ahol most lakunk),akkor 2.-as korától bármikor..elsős korától is lehet..csak azért néha elviszem:D
15/34 anonim válasza:
10-11 voltam:D
én már 7-8 évesen is engedném,persze csak ha jól tudja az utat.:D
16/34 anonim válasza:
én oviban a középső csoporttól kezdve fél4-es hazamenős voltam :D azaz egyedül jártam haza,suliba első osztálytól egyedül jártam,csak akkor vitt ell apukám ha nem délelőttös volt és én meg késésben voltam mert mondjuk elaludtam,ez most is így van :)
17/34 anonim válasza:
én oviba is jártam egyedül.:D tőlünk kb 15 percnyire volt az ovi, és simán elengedtek akkor is, a suli meg kb 3percre volt tőlünk:D úgyhogy..azzal sem volt gond:)
19/34 anonim válasza:
Talán 3.-os koromban..
Suli 1km volt , de nem kellett főúton átmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!