Ti megengednetek 14 eves lanyotoknak hogy 27 eves baratja legyen?
Nem, mert abnormális.
Talán 10 évvel később (nő 24/férfi 37) elfogadható a 13 év korkülönbség, bár még akkor is elég sok.
14 éves lányhoz szerintem 13-17 éves fiú való.
Nem. Apával elbeszélgetnénk a 27 éves baráttal, és a lányunkkal is. Megértem én, hogy a szerelemben nincs korhatár.
Amit itt írt az egyik hozzászóló nagyon ritka. Mint tapasztalt nő és nem mellesleg anya szeretném lecsökkenteni annak a lehetőségét, hogy elcsessze az életét. Legalábbis ennyire korán. (Tisztában vagyok azzal, hogy nem ez az egy rizikófaktor van és nem, nem fogom követni mindenhová.🙂)
Egyébként a pasit nem nézik ki a haverjai? Vagy szülei mit szólnak? Jesszus!
Amikor én 7 évvel ezelőtt összejöttem a mostani FÉRJEMMEL, 15 éves voltam, ő pedig 24. (9 év korkülönbség) 😉
Szüleim sosem tiltottak tőle, sokkal érettebb voltam a koromnál már akkor is. Voltak akik hajtották, hogy ez nem normális dolog, úgysem leszünk sokáig együtt, aztán láss csodát. Nemrég döntöttük el, hogy jöhet a baba!
Ő is dolgozik, valamint nekem is már 3 éve folyamatos munkaviszonyom van.
Lehet, hogy egy 14-15 éves lány érettebb mint mondjuk egy 20+ éves. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!