Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednetek 14 eves...

Ti megengednetek 14 eves lanyotoknak hogy 27 eves baratja legyen?

Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 11:37
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
85%

Az ilyen esetekben simán törvényileg engedélyezném hogy az apa megverje kicsit túlkoros kanos "kandúrt" :)

Komolyan mondom 23 éves vagyok de undorító olvasni 1-2 kommentet akik szerint ez okés...

Persze vannak elkallódott kur vás 14 év körüli lányok (sajnos) és lehet mondani amit ilyenkor szokás hogy "jajj de hát kinn a csöcse meg dörgölőzik stb" de aki kihasználja az ilyen gyerekeket annak valami baj van fejben.

2019. júl. 4. 15:24
 32/47 anonim ***** válasza:
93%

Meg milyen gyerek fejük van még a 14, de akár 17 éves lányoknak. Nem értem, hogy felnőtt férfiaknak hogy jut egyáltalán eszükbe. Hát a hideg ráz.

Valami nagy gond van az ilyen pasik fejében, az biztos. Gyereklányokkal kapcsolat, hát beszarok...

2019. júl. 4. 15:38
 33/47 anonim ***** válasza:
90%

#31:

Így van.

A suliban az elsős meg másodikos kislányok is bele vannak zúgva a fiatal tesi tanárba. (Meg nyolcadikig minden lány, és az anyukák fele.) De ettől még nem lesz normális, ha ezt 25+ évesen kihasználja, mert ő is akarta. És most tekintsünk el attól, hogy 14 év a beleegyezési korhatár.

Sok undorító pasi dugná már a 12 éveseket is, ha legális lenne. Én meg kitekerném a nyakát, ha legális lenne.

Mi is 14 évesen 14 éves fiúkkal bénáztunk. Meg 16 évesen együtt fedeztük fel a szexet. Ennél nincs romantikusabb!

2019. júl. 4. 17:26
 34/47 anonim ***** válasza:
34%

Én meg leszek itt kövezve :D 15 évesen egy 29 évessel jártam. Semmi gond nem volt vele, teljesen normális volt, minden értelemben. Én voltam egy kicsit más talán, mint a többi 15 éves, mert nekem már akkor is más volt az értékrendem, mint a velem egy időseknek. Sokkal idősebbek a szüleim (nagyszüleim is lehettek volna akár, van unokájuk amelyik öregebb nálam), szóval engem olyan szülők neveltek, akik nem tűrték a gyerekes gondolkodást, 14 évesen már otthon hagytak egy 3 hetes gyerekkel, de nem volt egyáltalán felelőtlenség, mert sok felnőtt nem tudja úgy ellátni a gyerekét, ahogyan én akkor. Ezzel ellentétben tudom, hogy nem ilyen az átlag. Sem férfiben sem lányban (nőben). Nálunk ez szerencsés helyzet volt és 6 évig voltunk együtt. Mellette leérettségiztem és az egyetemet is elkezdtem. Persze ehhez az kellett, hogy ne legyenek olyan igényei, hogy rögtön szüljek neki, vagy legyek házi asszony már akkor. Türelmes volt, semmit nem erőltetett. Partnerként kezelt, mert egyszerűen nem úgy gondolkoztam ahogy sok 15 éves. A kapcsolatunknak azóta vége, de ma is normális viszonyban vagyunk. Nincs semmi bajom, most egy 29 évessel vagyok együtt. Sosem bántam meg, szuper kapcsolat volt és örülök, hogy egy ilyen férfivel lehetettem együtt.

Ettől függetlenül szerintem ez nagyon helyzetfüggő. Nagyon sok 15-16 éves van, aki még mindig gyerekes nemhogy egy 14 éves! Neked kell ismerned őt és nem ártana megismerni a férfit sem. Nem fogom azt mondani, hogy persze, ez működhet. Nem! Elég ritka. De azt se felejtsük el, hogy ezelőtt 100 évvel gyakran házasodtak 15 évesen a lányok, szóval azért mert a világ megbolondulni látszik és ma első gyereket szülni 40 évesen divat, attól még lehetnek igenis "koravén" 15 évesek, akik talán értelmesebbek, mint sok 30 éves nő. Látatlanban én is azt mondom, hogy inkább ne, de te ismered őket, és ezt csak azért írtam le, hogy mielőtt mindenki azt hiszi, hogy ilyen nincs, azért én leírom hogy van anélkül, hogy bármelyikőnk beteg lenne! Működött, jó volt, építőjellegű. De ez mind a kettőnk felnőttségén múlott.

(Nekem is és neki is azóta csak korban illő párkapcsolatunk volt)

28/N

2019. júl. 4. 18:37
 35/47 anonim ***** válasza:
66%
# 34 te még más időkben éltél...illetve egy viszonylag rendesebb férfit fogtál ki..
2019. júl. 4. 19:19
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Az emberiség történetében mindig is jelen volt az, hogy kamaszlányokat felnőtt férfiakkal házasítottak ki, ennek vannak "kulturális hagyományai".

A média is nagyon sokat tesz azért, hogy a kamaszlányokat szexualizálja, nagyon sok az ilyen korú modell, akiket bár huszonévesnek sminkelnek, valójában nem többek 15 évesnél. (Középiskolában volt olyan évfolyamtársam, aki 15 évesen átlátszó pólóban szerepelt reklámfotókon... bár a képeken többnek nézett ki, de akkor is 15 éves volt!)

Az más kérdés, hogy egy felnőtt férfi hogy tud kapcsolatot kialakítani valakivel, aki teljesen máshol tart az életben, mint ő... egy tinilánynak nyilván vonzó a felnőtt érdeklődése, menőnek gondolja magát ettől.

Mindenesetre ha az én lányom állna elő ezzel, nem tiltanám (rosszabb), hanem finoman elbeszélgetnék vele, utalva arra, hogy vajon milyen közös pontok lehetnek köztük. Tanítványommal már volt hasonló beszélgetésem és pár héttel később ő maga jött oda közölni, hogy igazam volt, tényleg nem volt semmi közös a férfival a kezdeti vonzalmon kívül.

2019. júl. 5. 12:46
 37/47 anonim ***** válasza:
27%

Nem akarlak elkeseríteni, de nem az számít hogy tiltod-e... attól még csinálni fogja. Vagy ha van egy kis esze akkor titokban fog találkozgatni a férfival a későbbiekben. Már azon meglepődöm hogy egyáltalán tudomást szereztél a viszonyukról. Én semmilyen körülmények között nem kötöttem volna anyám orrára hogy mi a helyzet.

De az vigasztaljon, hogy a 15 éves fiúk is kihasználhatják a lányodat (sőt!), szóval ettől nem thdod megvédeni holmi életkor szerinti szűréssel.

De ha ő erre vágyik akkor inkább olyannal szexeljen és legyen párkapcsolatban akit ő választott és szeret, mint egy kamaszfiúval kizárólag mások elvàrása miatt. Szerintem.

Amúgy a beleegyezési korhatárt betöltötte, szóval semmi illegàlis vagy durván erkölcstelen nincs benne.

2019. júl. 5. 20:37
 38/47 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos ez nem tiltás kérdése

Azt kell erérni, hogy alapból eszébe sem jussaon ilyesmi.. Ezt pedig az előtte való 14 év alatt lehet megtenni...

Nem akarom kommeltálni saját véleménnyel a férfi oldalát, tökéletesen megfogalmazták előttem.

: jah még 16 évesen sem járt a szexen az eszem.. Vagy max az eszem.. De valószínűleg a más világ az oka...

Msn és iwiw korában voltam már nem kis, hanem nagykamasz.

32/n

2019. júl. 6. 11:43
 39/47 anonim ***** válasza:
65%
Nem
2019. júl. 7. 05:28
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, én 20 évesen sem tudnék 14 évessel járni. Nem is tudom, olyan gyerekek még, mégha a többség összevissza bulizik, piál, szexel meg miegymás. Nem ettől lesz valaki felnőtt. Inkább fordítva. Az értelmesebbek meg nem fognak összejönni egy náluk majdnem kétszer annyi idős palival, de még egy korombelivel sem. Egy naiv kislányt kihasználni meg elég undorító dolog.

Ha te vagy a lány, akkor nőjj fel, ha meg a srác, akkor is nőjj fel végre.

2019. júl. 9. 03:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!