Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednetek 14 eves...

Ti megengednetek 14 eves lanyotoknak hogy 27 eves baratja legyen?

Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 11:37
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
91%
Én nem értem, hogy 25+ feletti férfiak hogy tudnak középiskolásokkal együtt lenni. Nekem ez bizarr. De már gimiben is az volt.
2019. júl. 4. 12:41
 22/47 anonim ***** válasza:
94%
Egy férfinak ez kevés. Ha nem kevés, nem férfi, csak valami fejlődésben elakadt kisgyerek, felnőtt testben. Mentálisan sérültekkel meg nem járhat a lányom. Intelligens szülők vigyáznak a gyerekeikre és nem elfogadják, hanem kiszűrik a hülyéket.
2019. júl. 4. 12:52
 23/47 anonim ***** válasza:
22%
Nagy általánosságban a tizenéves fiúkat csak az érdekli, hogy mikor tudják már elveszíteni a szüzességüket,esetleg a kinek volt már több csaja. ez sem jobb és ezek a kapcsolatok ritkán szólnak hosszútávra. szóval én nem bánnám, ha inkább 27 évessel járna, mert szexelni mindenképpen fog és akkor már inkább egy tapasztalt valakivel (akkor hátha nem lesz egy életre szóló rossz élmény)
2019. júl. 4. 13:00
 24/47 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Alapvetően úgy nevelem, hogy 14 évesen még ne ez legyen fontos az életében, de ha mégis úgy alakul, akkor legyen egy szintén 14-17 éves szerelme.

Alapvetően nem normális az a 27 éves férfi, aki egy 14 évesben látja meg a nőt - akármennyire felnőttes a _kislány_ és akármennyire 20 évesnek néz ki sok mai 14 éves. Egy ennyi idős férfi tulajdonképpen fris apakorban van - de a saját pici gyerekével foglalkozzon, ne az én 14 éves tinilányommal. Beteges embereket nem tűrnék meg a lányom körül.

Aztán ha már 25 éves a nő, a férfi pedig akkor 13 évvel idősebb, azt nem látom problémásnak, mert az 2 felnőtt párkapcsolata, még ha nagy korkülönbséggel is.

A 14-27 viszont gyermek-felnőtt. Na nemár!

2019. júl. 4. 13:00
 25/47 anonim ***** válasza:
92%

"39 évesen volt 15 éves barátnőm.

A szülők is elfogadtak, miután megismertek. Majdnem 2 évig tartott.

Intelligencia kell a szülők részéről, és persze az, hogy az a 27 éves FÉRFI legyen, és ne csicska kölyök."

Hát öregapám, ilyen mentális betegséggel/sérülésekkel te nem csicskázhatsz le senkit.

Inkább kezeltesd magad, nagyon jó pszichológusok vannak, akik rendbteszik a gyerekkori traumákat.

2019. júl. 4. 13:15
 26/47 anonim ***** válasza:
92%
14 éves az egy kamasz kislány, a 27 éves jó esetben felnőtt férfi és úgy is viselkedik. De az a 27 éves, aki tini lányokkal "játogat" ott bizony nem stimmel valami... Én elfogadó vagyok, de ezt nem engedném, ha megutál ideiglenesen a lányom akkor sem. De jó, hogy fiam lett 😀😅
2019. júl. 4. 13:20
 27/47 anonim ***** válasza:
88%

Mondom én, nekem van igazam az elveréssel. Azt garantálom, hogy nem tenné zsebre, amit kap. Én 30 vagyok, a párom 29, most várjuk a babát.

Ez az életkor egy férfinek pont ez a kor, az apaság kora. Mit akar egy ilyen idős férfi egy 14 évestől?

Igazi semmirekellő majom, aki ezt képes megtenni.

A tizenéves is, ahogy benő a feje lágya úgy kivágja ezt a vén fszt, hogy csattan.

2019. júl. 4. 13:40
 28/47 anonim ***** válasza:
87%
#14: Olyan, akinél nincs minden rendben odalent. A 15 évesnek még talán be tudja mesélni, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon. Vele korabeli nem kajálná ezt a dumát. Mellesleg hányinger és undorító, hogy képes kihasználni egy GYEREKET. Simán pedofília-kategória (főleg a 39-15 összetétel).
2019. júl. 4. 13:42
 29/47 anonim ***** válasza:
93%

"Mert mennyivel jobb, ha egy kis 40 kilós, ecsethajú, 16 éves kölyök csinálja fel?

Vagy egy alkesz fősulis 24 éves vezeti be a drogok-pia-nemi betegségek világába, és cidáztatja egy buliban, a WC-ben?"

És miért is kellene egy 16 évesnek és egy 24 évesnek ilyennek lennie? Mert te azt mondod? Ennél idiótább, erőltetebb ferdítést nem tudtál már kitalálni?

Amúgy sem tudom mi jogon fikáz valaki bárki mást, aki a pedofília határait súrolja. Aki annyira nyomorult, hogy egy korabeli nővel nem tud mit kezdeni, félig gyerek kiskamaszokra utazik, mert azokat még el tudja szédíteni? Meg képzelem milyen értelmes vagy, ha egy 14 évest szellemileg partnernek tekintesz 39 éves felnőtt férfi létedre....és ezzel ugye nem a 14 évest degradáltam, hisz ő olyan, amilyennek ebben a korban lennie kell.

2019. júl. 4. 14:54
 30/47 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem engedném meg. 14 évesen..pff ..én akkor még siettem haza a suliból, nehogy lemaradjak a kedvenc meséimről, nemhogy pasizzak.. ez nevelés kérdése is. Mi hiányzik annak a gyereknek az életéből, hogy egy 27/39 éves pedofil kelljen neki. Az a pasi se normális aki egy gyerekkel akar szexuális kapcsolatot. 14 éves koromban a szüleim 34 évesek voltak. Apám a pasit agyon verte volna, én meg szerintem 18 éves koromig szobafogságban lettem volna. Ez beteg..
2019. júl. 4. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!