Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednetek 14 eves...

Ti megengednetek 14 eves lanyotoknak hogy 27 eves baratja legyen?

Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 11:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
83%

Úgy elverném a hapsit, hogy sírva menne haza.

Mondjuk én jelenleg terhes vagyok, sok bennem az indulat, de ez mindennek a teteje. Nekem ne magyarázza senki, hogy intelligencia kell a szülők részéről. Inkább a beteg barom részéről kellene intelligencia, aki kikezd egy hozzá képest kislánnyal.

2019. júl. 4. 12:04
 12/47 anonim ***** válasza:
92%

# 9 39 évesen hozzá értél egy 15 éveshez netán még le is feküdtél vele ?!

Erről nyíltan beszéltél a szüleivel vagy mi ?!

Vázold már fel légyszíves hogy mehetett végbe egy ilyen beszélgetés nagyon kíváncsi vagyok...

2019. júl. 4. 12:05
 13/47 anonim ***** válasza:
90%
Úr isten 9!Milyen "férfi" az olyan aki egy 15évessel tud csak valamit kezdni és egy korban hozzá passzoló nővel meg semmit?
2019. júl. 4. 12:09
 14/47 anonim ***** válasza:
92%

#9:

Ennél nagyobb csicska nem is lehetnél, hogy összeillesz egy 15 éves gyerekkel.

2019. júl. 4. 12:10
 15/47 anonim ***** válasza:
9%

12.-nek.

Az éttermemben ünnepelték az anyuka születésnapját, majd ott felejtették a nő sálját. Felhívtam őket, és a lányukat küldték érte másnap. Beszélgettünk, meghívtam ebédre, és ennyi. Aztán kiderült, hogy mind a ketten a MOM-ba járunk, és edzés után beültünk egy helyre.

A szüleivel 2 hónap után találkoztam. Anyu kicsit feszült lett, apuka meglepően nyugodt volt. Örült, hogy nem egy kismajmot vitt haza. Elmondtam, hogy ki és mi vagyok, és ennyi.

2019. júl. 4. 12:12
 16/47 anonim ***** válasza:
94%
16# ez már nálam a pedofília határát súrolja... Jó igen, hogy néznek ki a mai 14 évesek, az egy dolog. És ha egy 12 éves pic.sanacit hord meg haspólót (ami megjegyzem szerintem nem kéne de ilyenek a kis kamaszok) akkor egy 12 évest is meg lehet dugni? Undorítóak vagytok... Egy 14-15 éves még gyerek....
2019. júl. 4. 12:16
 17/47 anonim válasza:
94%
Biztos h nem engedném! Inkább bezárnám a lányom a szobájába..
2019. júl. 4. 12:22
 18/47 anonim ***** válasza:
12%

14. életévtől szabadon szexelhet valaki. 14. életévtől lehet robogós jogosítványa. 14. életévtől sörétes lőfegyvert is használhat lőtéren.

És sokukat a szülők már ebben a korban terelnek KOMOLY hivatások felé, úgy mint orvos, ügyvéd, mérnök,...

De nem döntheti el kivel jár? Csak azért, mert idősebb a másik?

2019. júl. 4. 12:25
 19/47 anonim ***** válasza:
93%
#19: Itt nem a 14 évessel van baj. Hanem a 39 (27) évessel, aki felnőtt létére nem érti, hogy egy kamasznak most kamasznak kell lennie. Nem egy kis felnőtt.
2019. júl. 4. 12:35
 20/47 anonim ***** válasza:
7%

20.-nak

"...egy kamasznak most kamasznak kell lennie. Nem egy kis felnőtt."

És az mi, amikor a kamaszkor helyett, a szülők folyton edzésre, különórára, tanfolyamokra járatják a gyereket, meg diákmunkára?

Ezek, és a jövője miatti nyomás sokkal inkább megterhelő, mint az, hogy egy 16 vagy egy 26 vagy egy 36 éves a szexpartnere.

2019. júl. 4. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!