Ti megengednetek 14 eves lanyotoknak hogy 27 eves baratja legyen?
Úgy elverném a hapsit, hogy sírva menne haza.
Mondjuk én jelenleg terhes vagyok, sok bennem az indulat, de ez mindennek a teteje. Nekem ne magyarázza senki, hogy intelligencia kell a szülők részéről. Inkább a beteg barom részéről kellene intelligencia, aki kikezd egy hozzá képest kislánnyal.
# 9 39 évesen hozzá értél egy 15 éveshez netán még le is feküdtél vele ?!
Erről nyíltan beszéltél a szüleivel vagy mi ?!
Vázold már fel légyszíves hogy mehetett végbe egy ilyen beszélgetés nagyon kíváncsi vagyok...
#9:
Ennél nagyobb csicska nem is lehetnél, hogy összeillesz egy 15 éves gyerekkel.
12.-nek.
Az éttermemben ünnepelték az anyuka születésnapját, majd ott felejtették a nő sálját. Felhívtam őket, és a lányukat küldték érte másnap. Beszélgettünk, meghívtam ebédre, és ennyi. Aztán kiderült, hogy mind a ketten a MOM-ba járunk, és edzés után beültünk egy helyre.
A szüleivel 2 hónap után találkoztam. Anyu kicsit feszült lett, apuka meglepően nyugodt volt. Örült, hogy nem egy kismajmot vitt haza. Elmondtam, hogy ki és mi vagyok, és ennyi.
14. életévtől szabadon szexelhet valaki. 14. életévtől lehet robogós jogosítványa. 14. életévtől sörétes lőfegyvert is használhat lőtéren.
És sokukat a szülők már ebben a korban terelnek KOMOLY hivatások felé, úgy mint orvos, ügyvéd, mérnök,...
De nem döntheti el kivel jár? Csak azért, mert idősebb a másik?
20.-nak
"...egy kamasznak most kamasznak kell lennie. Nem egy kis felnőtt."
És az mi, amikor a kamaszkor helyett, a szülők folyton edzésre, különórára, tanfolyamokra járatják a gyereket, meg diákmunkára?
Ezek, és a jövője miatti nyomás sokkal inkább megterhelő, mint az, hogy egy 16 vagy egy 26 vagy egy 36 éves a szexpartnere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!