Mi lesz a neve a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 10:56
71/88 anonim válasza:
Utána olvastam,hogy ott " veszekedés vagy mi" volt a különleges név miatt. Én amikor kaptam a Kíra .t akkor rajtam kívül 1 embernek volt ez a neve a városba . Azóta már nagyon sok van,az osztályunkba is többnek :(. Pedig jobb lett vna ha csak én vok :D . De széép. :) .majd írd be mi mellett döntöttetek :):):):):)
72/88 anonim válasza:
Lány: Bella, Maya, Szofi
Fiú: Milán, Adrián
73/88 anonim válasza:
Lány nevek:
-Jázmin
-Nelli
-Jessica
-Lujzi
-Seron
-Lili
-Zsófia
-Mercédesz
-Linett
Fiú nevek:
-Balázs
-Bence
-Zsombor
-Marcell
-Máté
-Ryan
-Tyler
-Dávid
-Bálint
74/88 anonim válasza:
Nekem fiú nevek közül legjobban a Benedek tetszik, második Amadé, és Dávid. Lány közül pedig Hedvig és Flóra.
75/88 anonim válasza:
még az Adrián is tetszik meg a Hunor, az ilyen szééép régi magyar nevek híve vagyok 17/L
76/88 anonim válasza:
Nekem ezek a nevek tetszenek:
Fiú:Kevin,Olivér
Lány:Ketrin,Titanilla,Olívia
77/88 anonim válasza:
Unoka húgom 1,5 éves kislány Gréta.Ha fiú lett voln akkor marcell lett volna
nekem ha fiú:áron,tamás,kristóf
lány:zsanett ,viktória(az én nevem),nikolett,regina
79/88 A kérdező kommentje:
Kírának írom: Ne haragudj, nem értem pontosan, hogy miről beszélsz ;-) Bocsi :-(
Csak kíváncsi voltam, hogy ti milyen nevet adnátok a gyereketeknek, ha nagyok lesztek? És én is leírtam, hogy mit adnék felnőtt koromban .
2010. aug. 2. 14:33
80/88 anonim válasza:
Én ezeket adnám nekik:
1.lány:
Mária Enikő
2.fiú:
Bálint
3.lány:
Krisztina Napsugár
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!