12 éves gyereket ti otthon hagytok egyedül otthon?
Èn a 6 éves lányomat is otthonhagyom már 1-2 órára. Habár csak akkor a ha a szomszédok otthon vannak és nagyon sürgös dolgom van. De tudja mit kell csinálni, ha baj van(milyen bajok lehetnek), és mit ha valaki becsönget...
12 évesen 1-1 napra otthon hagynám, de egész hétre nem. Abból csak tv nézés lenne meg telefon nyomkodás...
De nagyszülökre is már baba koruk ota maradnak.
Nem tudom, én otthon fogom-e hagyni ennyi idősen, még csak 6 éves a fiam.
Szomszédomban 12 éves lány lakik, enyhén sérült, őt egyedül neveli az apja, aki gyárban dolgozik. Tehát nem viheti magával, egyedül van a lány otthon. Kaját hagy neki az apja, csak melegítenie kell.
Tavaly is egyedül volt egész nyáron, nem lett semmi baja.
A lányom 11 lesz nemsoká. Simán otthonhagyom 1-2 órára, de egész napra, hetekig biztos nem. Kicsi még hozzá, elúszna az egész napja, unatkoznais, elfelejtene enni, vagy tudomisén.
Táborba mondjuk tutira nem mennék vele. :D
Azért egy 6 évest nem kéne... De egy 12 évest már simán egyedül lehet hagyni.
És fontos, hogy azért legyen egy felnőtt a közelben, akitől ha esetleg baj van akkor tud segítséget kérni.
Engem 7 éves koromtól kezdve hagytak otthon egyedül, muszáj volt sajnos:(
Semmi baj nem volt, csak otthon kell hagyni kaját, kevés pénzt, a telefonszámodat és ennyi.
Nekem jót tett az egyedüllét, különösen úgy hogy sosem volt saját szobám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!