Miért ilyen? Miért utál? Mit csináljak?
az a helyzet h van egy öcsém (anyu kis kedvence) ő bármit megtehet lehülyézhet mindenkit (még anyut is)de ha én annyit mondok h maradjál már egy csöndbe egy kicsit akkor már h beszélsz az öcséddel szegényke ezt nem érdemelte meg stb... ő neki az átlaga kb 3-4 között van nem baj ő fiú nekem 4-5 az baj az anyu szerint nagyon rossz dicséretes 5 legyek stb..
most járok ki egy lovardába ahol 1 órát lovagolok a többit meg a barátaimmal töltök (nem cigiznek nem isznak felnőtt felügyelet van stb...)és végre el menekülhetek otthonról mondjuk ezeket a barátokat már régóta ismertem mert 3 éve lovagolok ott de csak akkor voltam ott kint amikor lovagoltam de most olyan jó beszélgetünk nevetgélünk
most kitalálta anyu h az öcsém is jöjjön ki velem én ettől rögtön próbáltam elzárkozódni mert a kis terrorista nélkül olyan jó de még nem ez a legnagyobb baj
ott nincs kora beli fiú csak lány de lányokkal nem barátkozik ebből mi következik? rajtam fog lógni egész nap ja és volt mikor elvittem korizni a barátaimhoz h milyen jó fej legyek de ott miket csináélt? leégetett pedig az úton erről finoman beszéltem vele de olyanokat hazudott h 40 éves pasikkal fekszem le stb.. persze nem hitték el a barátaim de akkor is olyan kínos!!! miért nem érti meg anyu??ez annyira zavaros most már kisírtam a lelkemet h miért utál??ahogy beszél velem ahogy bánik velem és ahogy bánik az öcsémmel
jah és szerintetek gáz ha egy 14 és 16 éves lány legjobbbarátnő? mert anyu szeritn ez már gááz
bocsi a hibákért nagyon siettem
köszönöm előre is
14/L
Nem értem a gyerekek közötti különbséget.Biztos azért,mert Ő kisebb. :)
Mondd édesanyádnak,hogy szereted a testvéredet,de úgy érzed Ő fontosabb nekik,és szeretnéd ha Téged is úgymond figyelembe vennének.
Nem gáz ha elvagytok,és ha van közös témátok.De ezt csak én gondolom így.a lányomnak is vannak fiatalabb barátnői,persze a legjobb az korabeli. :)
36/N
Sokszor én is ugy érzem hogy anya jobban szereti a bátsám.
Ezekből az indokokból: Vele le ül beszéllgetni=nekem azt mondja hogy sok a dolga.
És ez néha bosszantó,de szinte rájöttem arra hogy lehet én dramaztizálom túl.
:) Lehet azért mert nem nézed a dolog jó oldalát,de lehet hogy nincs.
Hidd el , hogy a barátoknál nem a kor számít ! Am nálunk is ez van ... nekem igaz , húgom van , de őt gyorsan lekoppintom (barátokkal beszéltem kint , erre odajön , igaz , este fél 12-ig beszéltünk , ő meg kint volt 10-ig XD )
14/F
anyuddal beszélj,tesódat meg küldd el.ne érdekeljen,hogy anyukád erre mit mond.mondd meg,hogy e nagyon szereted meg minden,de neked is van életed és nem csak az öcséd létezik.
Anyukád meg láthatóan többet foglalkozik vele mint veled,de hát ő kicsi.A jegyekről meg annyit,hogy mutassa meg anyukád a bizonyítványát és utána mondja meg,hogymilyen jegyeid legyenek.
13/L
Nem olvastam el a válaszokat.
Ha ő az én öcsém lenne, akkora pofonokat levágnk neki, hogy azt menten megbánja! Még akkor is, ha anyám szidna ezért!
Utolsó ez nem így mükszik,nem ütheti meg nem élhet vissza az annya hatalmával.
Javits ki ha hülyeséget mondok.
De szerintem az már durva lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!