Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ha az a fiu...

Mit csináljak ha az a fiu akit szeretek utál?

Figyelt kérdés
tök normális vagyok vele ..ha nincsenek ott a haverjai akk ö is velem ..néha tök olyan mintha szeretne néha meg pont ellenkezöleg..ha meg lát egy fiuval akk már érdeklödik utánam am meg nem ..nem értem :(valaki segitsen mit tegyek?
2010. jún. 5. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha kettesben normális, akkor biztosan nem utál, de kamaszoknál még nagyon fontos a haverok véleménye, és valószínű arra még nem készült fel, hogy megossza velük, hogy tetszel neki. Ilyen idősen ez még ciki, tudod? De ettől még nemigen utál. Csak nyugi. Haverkodj össze a haverjaival, és ha már mindegyikkel jóba vagy, akkor nem lesz ciki előttük, hogy téged akar.
2010. jún. 5. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Nem utál nyugodj meg. :)

Csak még gondolom új neki, hogy rendes vele egy lány,mert tetszik neki.:) De tényleg, haverkodj össze a haverjaival, ahogy az előző is elmondta, ha már ők neked is haverok, és neki is, akkor hamarosan megnyílik kicsit előtted. :)

Mellesleg elmondanám, tapasztalatokból!!!, hogy egy embernek a haverjai/barátai elkísérik az egész életben, ha IGAZI barátok. Szóval 25 éves korig kb. ki kell építeni a kapcsolatokat. Nem késel el semmivel sem. Az meg, hogy biztos támpontjaid, a barátaid, csak előre visz. :) Szóval csak nyugi! És azt ne kérd egy fiútól sem, hogy a haverok megszűnjenek. Meg magadtól se várd el!! Ha lesz barátod, (ezt fogadd meg) mindig hagyj időt a barátnőkre, mert egy idő után elhidegülnek, és akkor barátok nélkül maradhatsz. És ha netán a legényke megmondja az unalmast, és barátok se maradnak, akkor aztán egyedül maradsz. Szóval fel a fejjel! :)

És egyáltalán nem bántásként mondtam, csak jó tanácsként. :)

Szia! :)

2010. jún. 5. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sem utál. Ezt felejtsd is el gyorsan, mert biztos, hogy nem utál.

Azt írod, ha nincsenek ott a haverjai, akkor normális veled, kedves, aranyos, rendes. Ne aggódj, mert a fiúk ilyenek, hogy a haverjaik előtt nagy a szájuk, akkor "égő" egy csajjal kedvesen bánni. Gondolom szégyelli a haverjai előtt, hogy tetszel neki :) De ez nem azt jelenti, hogy utál, hanem csak teszi a nagyfiút a baráti társaságban.

Ha meg érdeklődik utánad meg kérdezgeti, hogy ki volt az a fiú, akivel látott, akkor egy kicsit féltékeny szerintem:) Szóval gondolom tetszel neki:)

2010. jún. 5. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
nem tutál, csak a fiúk előtt játsza a keménylegényt, hogy ő nem csajozik (majdf persze később az lesz a kem,énylegény aki csajozik, de valszeg most még nem)
2010. jún. 7. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!