Mit tegyek? Minden lány utál.
Szép arcom van, jó minőségű szőke hajam, csinos alakom, nagy mellem és kitűnő tanuló vagyok. Minden lánynak ez az álma.Akkor miért vagyok én szomorú?
Emiatt minden lány utál, mert féltékenyek. Mutogatnak rám és nevetnek rajtam.Soha nem tettem megjegyzést más alakjára és soha nem fényeztem magam.
Nem bánnám, ha Szörnyella lennék, csak végre valaki szólna hozzám szünetbe, vagy valami apró jel, hogy tudják, szeretnek.
14/L
A lányok többnyire ilyen kis hülye majmok.
Én se jöttem ki velük nagyon, mert tökre nem érdekelt, hogy kinek milyen vastag a combja, meg milyen márkájú ruhája van.
Nekem szinte csak fiú barátaim voltak.
Próbálj te is fiúkkal barátkozni.
Aztán a lányok még jobban fognak irigykedni :-)
30/N
Néha hallom, hogy rólam beszélnek.Egyszer ezt mondták (nem nekem, egymás közt)
Nézd, xy kisasszony nem tud kihez oda menni, mert mindenki utálja, szeeeegééény.
Szerintem biztos vannak olyan lányok, akik hasonlóak mint te, barátkozz velük.
Én tapasztalatból tudom,hogy olyan aki csúnyácskább, vagy nem jó az alakja az egy idő féltékeny lesz a másikra, mert annak meg minden jó. Bár én sosem csináltam ki az ilyet, nem szóltam be neki, nem közösítettem ki csak mindig a 'saját súlycsoportomból' barátkoztam. És így jobban is érzem magam, minthogy állandóan féltékenykedjek. És ez rossz hidd el, de rossz szándék sosem vezérelt. lehet pedig annak tűnők a hozzászólásom alapján. De mint írtam, biztosan van a suliba hasonló kaliberű lány, barátkozz velük. Azzal meg ne foglalkozz, aki lenéz téged. Legalább te nem vagy olyan mint, ők vagyis rosszindulatú!
Hát sztem hagyd a lányokat, és inkább pasizz be felsőbb évfolyamból, akkor majd a nyavaja is kitöri őket!
Csak mindíg tudd hol a határ 14 évesen!
Ja ilyen falusi iskola?
Hát nem tudom, én valami nevesebbe átiratkoznék a helyedbe, abból csak előnyöd lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!