Biztos nem tűnsz egy kicsit,,nagyképűnek,,? Lehet,hogy nem veszed észre.. Persze az is lehet,hogy csak kis féltékenyek.. .:/
2011. máj. 20. 17:52
12/24 A kérdező kommentje:
Amiket írtam, abból ítélve lehet, de a való életben egyáltalán nem vagyok nagyképű. Tisztában vagyok a azzal , mi az ami szép, mi az ami kevésbé szép rajtam.És a hibáimat is ismerem.
2011. máj. 20. 17:58
13/24 anonim válasza:
ugyanez vagyok csak fiúba 14/f
2011. máj. 20. 18:06
14/24 anonim válasza:
Itt csakis arról van szó,hogy féltékenyek Rád!Nem kell velük foglalkozni,ha látják rajtad hogy Téged ez idegesít,annál jobban ki fognak csinálni!Nézz rajtuk keresztül és próbálj meg vhogy vkivel beszélgetni,biztos akad olyan is abban a suliban aki mégis szóba áll Veled.Ha ők nem akarnak Veled kontaktust,nem kell erőltetni és nem is kell keresni a társaságukat.Lehetséges az is,ha teljesen keresztűl nézel rajtuk,akkor 1idő után már ők fogják keresni a Te táraságod,ami lehet hogy már késő lesz,mert Te találtál magadnak olyan barátnőt,aki normális és elfogad és nem néz keresztűl rajtad!Sok sikert Kicsilány!:-)
2011. máj. 20. 18:24
15/24 anonim válasza:
Ha nagyképű vagy, akkor megértem őket. Ha viszont egyáltalán nem vagy az, akkor féltékenyek és szánalmasak. Én is irigyelnélek, ha ismernélek, de eszembe se jutna bunkóskodni veled és megjegyzéseket tenni rád, inkább tennék azért, hogy én is legyek olyan csinos, mint te. És szerintem a kedves osztálytársaidnak is így kellene hozzáállni.
Amúgy hányadikos vagy? Mert ha 8.-os, akkor szeptemberben úgyis elmész másik suliba és ott már nem lesznek ilyen gyerekesek.
14/L
2011. máj. 20. 18:43
16/24 A kérdező kommentje:
Igen, az első oldalon írtam, hogy szeptembertől Debrecenben fogok tanulni és remélem jobb osztálytársaim lesznek.
2011. máj. 20. 18:48
17/24 anonim válasza:
Írta már,hogy nem nagyképű,de ez érzékelhető lenne a válaszaiból is ha az lenne,de sztem abszolút nem az.Csak el van keseredve,hogy senki sem foglalkozik vele,de ez hamarosan úgy is változni fog.
2011. máj. 20. 18:58
18/24 anonim válasza:
MElyik suliba fogsz járni Debrecenben?
2011. máj. 20. 18:59
19/24 anonim válasza:
Én is így jártam a lányokkal, pedig barna hajam van, és kissé lóképű vagyok. (de komolyan :D )Mégis utáltak, mer a fiúk imádtak, talán a természetem miatt. (meg persze az alakom nekem is szuper volt)Azért írok múlt időben, mert már 31 éves, 2 gyerekes anyuka vagyok. Lexartam a csajokat, mindig fiúkkal barátkoztam
2011. máj. 20. 19:00
20/24 anonim válasza:
Már ne is haragudj,de 31éves létedre egy 14éves lánynak így válaszólni,hogy leszartad,akkor hogy beszélhetsz a gyerekeiddel?Sztem másképp is lehet fogalmazni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!