Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Minden lány utál.

Mit tegyek? Minden lány utál.

Figyelt kérdés

Szép arcom van, jó minőségű szőke hajam, csinos alakom, nagy mellem és kitűnő tanuló vagyok. Minden lánynak ez az álma.Akkor miért vagyok én szomorú?

Emiatt minden lány utál, mert féltékenyek. Mutogatnak rám és nevetnek rajtam.Soha nem tettem megjegyzést más alakjára és soha nem fényeztem magam.

Nem bánnám, ha Szörnyella lennék, csak végre valaki szólna hozzám szünetbe, vagy valami apró jel, hogy tudják, szeretnek.

14/L

2011. máj. 20. 17:14
1 2 3
 21/24 Lollipop Girl ***** válasza:

OFF:Melyik Debreceni suliba fogsz járni???

Én is itt tanulok.15/L

2011. máj. 20. 19:29
 22/24 anonim ***** válasza:

Ezért (is) vannak nekem szinte csak fiú barátaim.

Igen, beképzelten hangzik, de én is szép vagyok, a fiúk szeretnek velem lógni és ez bizony sok más lány szemét szúrja.

Én régen is csak röhögtem rajtuk, szerintem te is jobban jársz, ha inkább fiúkkal barátkozol és őket meg nagy ívben...

L/24

2011. máj. 21. 02:27
 23/24 A kérdező kommentje:

Lollipop girl: megírtam a címedre.

Többieknek köszi.Megpróbálok fiúkkal barátkozni.

2011. máj. 21. 12:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem is megírod, hogy hova fogsz járni?

Szeptembertől én is Debrecenbe... :) Én is kis faluban lakom, Debrecenhez közel... Szívesen megismernélek.. :)

2011. máj. 21. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!