Szerintetek ezek a dolgok normálisak egy 13 éves lánynál?
Unokahúgom most lett 13 éves, de külsőleg már most úgy néz ki, mint egy 18 éves (nagyon korán érő), amivel gond nincs is, de has pólóban járkál, sminkeli magát (iskolába is így jár), már az is szóba került hogy festeni akarja a haját. 0-24-ben a telefonját nyomkodja, az anyjának nem adja oda a telefonját soha, gondolom attól fél, ha belenéz akkor meglát valami nem oda illőt... Fent van instagrammon, facebookon. Engem például le is tiltott instagramról, gondolom nehogy észrevegyem miket rakosgat ki.
Csak én gondolom mindezt még túl korainak, vagy már a mai tinik tényleg ilyenek?
Az enyém 16 de abszolút nem ilyen és egy bnője se ikyen!! Csak ők láthatatlanok...
Amúgy en nem tiltottam soha semmit, csak normális képet adtam tovább.
Az en 13 eves unokatesom 20 eves fiukkal szexel.
(Le is tagadjuk, hogy rokon)
Az volt a plane mikor az en palimra ra akart menni, nem erdekelt hogy gyerek en meg nem, megtepkedtem az "anyja" helyett is.
Figyelj.
Ezt a mai fejlettségnek is köszönhetjük.
Szóval az.
Jézusom... 8 osztályos gimnáziumba járok és sajnos egyre több 12-13 esteleg 14 éves lány többnek néz ki, mint amennyi. Személyszerint Én egyenesen undorítónak tartom, ahogy némelyik kinéz. Hatalmas műkörmök, műszempilla, festett szőke haj, haspóló, p*csagatya, 5 kg smink... és ahogy ezek viselkednek... hajajj! Csak trágár szavak hagyják el a szájukat. Igen, általánosítok, mert eddig még nem sikerült 13 éves "plázacica" kinézetű NORMÁLIS lányt látnom.
Még 16 évesen sem sminkelek (max. szempillaspirál+ színezett ajakbalzsam), nem hogy 13 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!