Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ezek a dolgok...

Szerintetek ezek a dolgok normálisak egy 13 éves lánynál?

Figyelt kérdés

Unokahúgom most lett 13 éves, de külsőleg már most úgy néz ki, mint egy 18 éves (nagyon korán érő), amivel gond nincs is, de has pólóban járkál, sminkeli magát (iskolába is így jár), már az is szóba került hogy festeni akarja a haját. 0-24-ben a telefonját nyomkodja, az anyjának nem adja oda a telefonját soha, gondolom attól fél, ha belenéz akkor meglát valami nem oda illőt... Fent van instagrammon, facebookon. Engem például le is tiltott instagramról, gondolom nehogy észrevegyem miket rakosgat ki.

Csak én gondolom mindezt még túl korainak, vagy már a mai tinik tényleg ilyenek?

2019. máj. 27. 23:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenek, mar 12 evesen is, sot elobb!
2019. máj. 27. 23:06
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Az én 8 éves unokahugom ugyan ez.. már jobban sminkel, mint én. Persze a suliba nem szabad neki, de ha mennek valahova, olyat fel tud magának mázolni, hogy alig hiszem el.
2019. máj. 27. 23:10
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Hála Istennek az én lányaim nem ilyenek (12 és 14)!
2019. máj. 27. 23:19
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
Hja, az ivarérés így működik.
2019. máj. 27. 23:21
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Normális hogy ezt szeretné csinálni, csak az nem, hogy van is rá lehetősége, a korlátozás hiánya és a közösségi média határtalansága miatt.
2019. máj. 28. 02:52
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Én nem úgy mondanám, hogy a mai tinik. Nyílván, vannak sajnos ilyenek is, nem is kevesen, de nem ez az átlag. Csak a normálisakat meg nem nagyon veszik észre az emberek, mert általában ők félénkebbek, csendesebbek.
2019. máj. 28. 02:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont mint a keresztlányom 11 éves, smink, 200 ezres okostelefon, drága ruhák tiktok alkalmazás, insta és társai. Én voltam a szemét mert könyvvásárlási utalványt adtam neki gyereknapra.
2019. máj. 28. 07:35
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Én ennyi idősen legoztam... A szüleim azt mondták, már nagy vagyok, nem vesznek többet. Annyit ki tudtam könyörögni, hogy kaphassak még egy újabb dobozzal a 16. szülinapomra. Sminkelni 23 évesen sem azoktam. Nem is tudok. De én így is szépnek tartom magamat. Sajnos nagyon durván megnőtt a tinipcsák száma a társadalomban...
2019. máj. 28. 07:52
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Inkább úgy tenném fel a kérdést,hogy létezik még egyáltalán normális szülő aki nem enged meg ilyesmit a gyerekének,normálisan neveli ?
2019. máj. 28. 10:26
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát én azt gondolom, hogy ebben leginkább a sok közösségi média játszik szerepet... De csodálom az iskolát is, hogy ezt engedik. Én nem tudom, de például nekünk volt középsuliban is olyan tanár aki beszólt, ha valaki sminkelte magát nagyon vagy festette a haját.. nem hogy általánosban.. :D
2019. máj. 28. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!