Mit csináljak majd a tengerparton?
Figyelt kérdés
pont akkor fog megjönni a menzeszem mikor nyaralunk,és mivel nem úszhatok adnátok ötleteket mit csinálhatnék?
előre is köszönöm :)
2010. júl. 6. 21:50
1/21 anonim válasza:
Hasznaljal tampont es akkor mondjuk uszhatsz
2/21 A kérdező kommentje:
nem tudok tampont használni :S:S
2010. júl. 6. 21:53
3/21 anonim válasza:
Olvasol, napozol, kagylókat, rákpáncélt, tengerisünpáncélt gyűjtesz. Sétálsz a közelben...
4/21 anonim válasza:
Miért nem tudsz tampont használni?
5/21 anonim válasza:
Nem hasznalhatsz orvosilag, vagy meg nem hasznaltal es para van tole?
6/21 anonim válasza:
Szia.Énis tavaly igy voltam,de nem unatkoztam.Napoztam,olvastam,fülhallgatón zenét hallgattam.Ha tengerhez mentek akkor amig a többiek úsznak te sétálhatsz a tenger parton.Sok mindent lehet csinállni még egyedül is.
7/21 A kérdező kommentje:
nem használtam még,de nem is szeretnék ezért kérdeztem hogy mi mást is lehet csinálni,köszönöm az eddigi válaszokat jöhetnek még :)
2010. júl. 6. 22:34
8/21 anonim válasza:
Hát szerintem ha mondjuk csak 1-2 napig lenne meg, akkor oké, vigyél olvasni valót, napozz és közben olvass, sétálj a környéken [ha kisebb városba mentek-mint pl görögöknél Olympic Beach, Nei Pori, Paralia...], akkor akár az egész várost körbejárhatod :) +vigyél pénzt, és vásárolj magadnak vagy az itthoniaknak szuvenírt :D
10/21 anonim válasza:
+kiegészítés: ha 5-6 napig lenne, akkor szerintem is tampon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!