12 éves lányok a mai világban tényleg bajszot szedetnek, szempillát festetnek tartósra, borotválkoznak bugyi alatt, vagy csak az én ismerősöm lánya? Készülhetek én is ilyesmikre nemsokára a lányaimmal?
Figyelt kérdés
Én 14 évesen kezdtem szőrösödni. Tudom, hogy korábban érnek, de bajszot szedetni, meg borotválkozni?2019. máj. 3. 19:12
31/36 anonim válasza:
Hát figyelj. 12 éves vagyok, a lábam nyáron SZŐRTELENÍTŐKRÉMMEL megcsinálom. Amúgy nem,mert hosszú gatyában vagyok. Nyáron a bikinibonalat is megcsinálom. Ma már 11-12 évesen szőrösödnek a lányok. A bajuszkát és a hónaljat is 1-2 naponta leborotválom. Nemtudom mások mit gondolnak,de azt kijelenthetem,hogy egy korombelit nagyon nagyon zavar ha szőrös. Az egyik osztálytársamnak szőrös a hónalja és folyton azzal piszkálják. Szerintem mindenképp engedd a lányaidnak a szőrtelenítést. (Ha ez egyáltalán kérdéses)
32/36 anonim válasza:
Nem mindenki divatból teszi. De tény, hogy hamar érnek. Húgomnak 10 évesen szörösebb volt a lába, mint nekem felnőttként, a bajszáról és a szemöldökéről ne is beszéljünk. Neki az anyja ilyem mediterrán típus, örökölte. Szerencsére apáról vagyunk testvérek.
34/36 stevejones válasza:
Igen, 11 éves kortól már olyan a szőrzetük, hogy indokolt lehet elvinni kozmetikushoz. Azt javaslom, hogy profi kozmetikushoz vidd( fanszőrzet láb, hónalj). És nem kell senkinek sem mondogatni, és akkor rendben lesz minden.
35/36 anonim válasza:
Nekem két lányom van, a nagyobbik 14 évesen, a kisebbik 12 évesen kezdett szőrteleníteni (2 év van közöttük, szóval egyazon nyáron). Hónalj, láb, kar, intim.
Tőlem örökölték sajnos a szembeötlő fekete szőrzetet. Teljesen egyetértettem velük, én 20 éves korom óta nyaktól lefelé szőrtelenítek.
A nagyobbik lány kifejezetten csendes, magának való, egyáltalán nem gondolnám, hogy fiú lett volna a dologban.
Öltözőben, zuhanyzóban (sportol a mai napig) ez része a megjelenésnek.
36/36 A kérdező kommentje:
Eltellt 5 év, 13 lett a nagyobbik, 1 éve kb. borotválja a lábát, hónalját. Bajszát is megcsinálja magának. Most már nem tartom annyira furának.
2024. máj. 13. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!