Ciki ha kötelezővé tették nekem a sisak és a kerékpáros bugyi viselését bicóstúrán?
ez így a jó!
a biztonság soha nem lehet ciki
Egyáltalán nem ciki. A sisak téged véd. A bugyit én nem próbáltam, de biciklis nadrágban szoktam tekerni. Az elején furcsa volt. De sokkal jobb egy hisszú túrán, mint egy sima gatya.
Kérd meg h vegyen neked nadrágot, hátha abban jobban érzed majd magad. Ennek is paszentosnak kell lennie, h ne csússzon el, de,azért a csípődet ne vágja be.
Egyáltalán nem ciki!
Túrázni nem szoktam, de napi szinten biciklizni igen. A sisak igenis fontos.
Ezt a bugyit én még sosem próbáltam, de ha szoros próbáljatok egyel nagyobbat.
Ezer éve bicajozok, de soha nem hallottam bicajos bugyiról :)
A betétes nadrág ugyanezt a célt szolgálja és tökéletesen kényelmes. Igaz, külső szemlélőnek olyan, mintha egy hatalmas betétet hordanál, de egy normális ember tudja mi ez, egyáltalán nem a ciki kategória, hanem nagyon hasznos. A jó betétes nadrág soha nem szűk, nem kényelmetlen, szerintem cseréljétek le azt a vacak bugyit egy ilyen nadrágra.
Vagy ha nem számít a plusz súly, lehet kapni zselés nyereghuzatot amit a nyeregre rögzíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!