12 éves lányok a mai világban tényleg bajszot szedetnek, szempillát festetnek tartósra, borotválkoznak bugyi alatt, vagy csak az én ismerősöm lánya? Készülhetek én is ilyesmikre nemsokára a lányaimmal?
A lanyom 17
Nem szedi a szemoldoket sem bajusz (12-17 evesen ???)
A labat sem borotvalja
Egyedul intim teruleten igazit
Mar egy eve szexualis kapcsolat is van a parjaval
Neki igy jo
De o is eliteli azokat a kisiskolasokat akik majmoljak a felnotteket. Szeintem semmi szukseg ra. Legyen kislany elje ki h meg gyerek nem akarjon felnott lenni ido elott.
14 évesen? Nem késő az egy kicsit? 12 évesen már szőrösödni szoktak a lányok, igen.
A bajusz szedéssel mi a baj? Mi a baj azzal, ha egy 12 éves kislánynak nincs bajsza? :D De most komolyan? :D És a bugyi alatti szőrtelenítés? Kényelmes, kevésbé szagos, kevésbé izzad bele az ember. Nyugodtan szedesse vagy szedje le magának, ha igénye van rá. Nem kell ide keverni a szexualitást, nem azért borotválkozik az ember, hogy a párjának megfeleljen.
Egyedül a sminket nem tartom én sem okésnak, azzal ráér még egy lány. Mondjuk a szempilla spirált nem tartom egy ördögtől való dolognak, ha nem túl feltűnő, akkor szerintem mehet.
Én is korainak gondoltam, de egyszer a lányom titokban borzalmasan elcseszte a szemöldökét csipesszel. Akkor beszéltem a kozmetikussal, kikértem a véleményét. Így 11 éves korától rendszeresen hordom.
A borotválkozást sem lehet tiltani, úgy is megcsinálja, így inkább megveszem neki a dolgokat, minthogy az enyémet használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!