Kúszó, forgolódó babára bugyi pelenka?
Nekem nem vált be, csak a reklámban ilyen egyszerű, hogy felhúzod és kész.
A kis görény azzal játszik, hogy röhögve lengeti a lábát, nehogy bele tudd dugni a szárába. Aztán mikor jön a másik lába, akkor az elsőt kihúzza. Kb. mint amikor egy polipot beteszel egy hálós szatyorba, és minden lábát egyszerre bent akarod tartani.
Lefelé még viccesebb, mikor apuka egyszerűen lehúzza a kakis pelenkát, és hátközéptől lábujjhegyig két centi vastag csokimázat kap a gyerek. És ez utàn se jegyzi meg elsőre, hogy tépni kell! De úgy se sokkal jobb. Nem tudom, hogy oldotta meg kétszer is, hogy a pelusból a padlón landoltak a csokigolyók.
Ez volt az a pillanat, mikor átvettem a tisztába tevést.
Egyébként komoly dilemma volt, hogy annyira utáltam használni, vajon hogy lehet a legtöbbet elhasználni úgy, hogy reggel és este cserélem. Ha többször, akkor rendesen elmegy vele a napom, mire minden alkalommal sikerül kicselezni a totyogót.
Valakinek biztos jó, például nagyobb gyerek, aki egyedül tudja lehúzni, hogy bilizzen, vagy kicserélje tisztára. De totyogós korúra nem ajánlom!
A bugyipelenka eredetileg a szobatisztasághoz vezető itolsó lépcsőfok csak ugye a marketing.
Aminek hatására én is kipróbáltam, nagyon sokat várva tőle és baromi nagyot esve pofára. Fele annyit nem bír mint egy normál pelus, nem állítható, hiába gumisnak volt amelyik 3! ujjnyira elállt a gyerek derekától pedig mérete volt. Egyáltalán nem könnyebb ráadni, sőt a krémezés pl nekem kész horror volt.
Fel is adtam a bugyipelenka harcot és majd max visszatérek rá, ha elérünk a szobatisztaság kérdrskörbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!