Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nincsenek túl nagy pórázra...

Nincsenek túl nagy pórázra engedve a mai gyerekek?

Figyelt kérdés

Folyton bulizni járnak nyáron szinte minden éjszaka és iskola időben is mennek hétvégente.

Az átlagok, ahogyan elnézem egyre jobban romlanak.

A gyerekek meg elkényelmesednek. Anyuci meg apuci adja a pénzt nekik meg semmi felelősségtudatuk nincs.

Nem tudnák ellátni magukat... Még szerintem 20 évesen sem...

Hová fogunk eljutni?

Nem kellene határokat szabni? De nem csak úgy, hogy akkor mehetsz el ha ilyen lesz a bizid, vagy ha kitakarítod a szobádat, hanem úgy hogy ők maguk osszák be a pénzt amit kapnak, vagy dolgozzanak meg érte és na részegen állítsanak már haza...Mert mi folyton ezeket hallgatjuk a suliban...

Mit gondolnak erről a szülök? Milyen felnőttek lesznek majd az ilyen gyerekekből?

2010. júl. 5. 18:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon általánosítasz. Igazából 10-ből 8 fiatal nem ilyen. Sőt, most mondok egy furcsát, vannak olyanok is, akik nem isznak, nem drogoznak, nem cigiznek, nem élnek nemi életet, de mégis rossz az átlaguk. Viszont olyanok is vannak (mint már írták előttem) akik nagyon jó tanulók, átlaguk az 5 egészet verdesi, és minden hétvégén (esetleg hét közben is akár év közben is) bulizni járnak. És nálunk nem köthetnéd átlaghoz a bulikat. És igen, ismerek ilyeneket, nem is egyet. (Azt hiszem én is ilyen vagyok). Azt meg hogy el tudja-e látni magát valaki, nem ettől függ. És szerintem a legtöbb fiatal életében van ilyen időszak, de majd kinövi. És igen, van akinek az életében nincs, de szerintem sokat veszt vele, mert hogy Nincsen Élete.
2010. júl. 6. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Apukám is ilyen istencsapása volt, de ő egy külön kategória :D 38 évével meg pár hasonló rockfaterral akarnak zenekart csinálni... na ő nem nőtte ki. Az tény hogy régen nem ilyen fokon volt ilyesmi mert akkor egy enyhe atyai fülessel díjazták a részegeskedést meg a bukást. De 10-20 éve még diákmunkával keresték a bulira-valót. Sprite.
2010. júl. 7. 14:08
 13/19 anonim ***** válasza:

van aki túlságosan el van eresztve mások meg túlságosan meg vannak kötve

és ez így volt 20 éve is

max te jutottál abba a korba, hogy bezzeg az én időmben

szánalmas

2010. júl. 8. 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
16 évesen nemi életet élsz, és másokon kéred számon, hogy hogy élnek?
2010. júl. 8. 12:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is fiatal vagyok, a külsőből ítélve elmondanál egy drogos punknak. :D Se drogos nem vagyok, se punk. Van piericngem meg végülis megvan mindenem.

Mégsem járok el bulizni. Nem iszom szét magam(egyszer csináltam mert nagyon szomorú voltam akkor), nem drogozok ha a barátaimmal elmegyek valahová. Nem kapok havi 10ezer forintot, nem adnak pénzt ruhára. A barátom ajánlotta fel, hogy elvisz vásárolni. Anyám szó szerint sajnálja tőlem a pénzt. Nincs kinyalva a seggem, mentem volna dolgozni, de nem találtam állást(nem vagyok még 18, nem volt hely). Az átlagom 3-as, nem mondom rossznak(szakközépbe járok egyébként).

Úgyhogy szerintem felejtsük el az ítélgetést, és az általánosítgatást, mert én nagyon nagyon sok olyan gyereket/fiatalt ismerek, akik hozzám hasonlóak, vagy sehová sem mehetnek(amúgy nagyon engem sem engednek sehová, így ha mégis netán kedvem van, ami nagyon ritka, hazudnom kell).

17L

2010. júl. 8. 14:41
 16/19 anonim ***** válasza:

14 vagyok. általánosban 8dik osztályba járok.

Nem cigizek,nem iszok,nemjárok rossz társaságba van 2 legjobb barátnőm akikkel jól elvagyunk és nemérdekel mások véleménye hogy: "te már megint ezzel a két dinkával mész mindenhova?" énmeg igen mert velük érzem jól magam.

VISZONT: van 5 osztálytársam akik minden áldott tanítás után mennek a gettóba cigizni,piálni, minden hétvégén extra részegek, ráadásul fél vűárosban hallani hogy ők mennek vagy 15-en. szörnyű. jó ennek negyede nemis magyar:P (roma) szval mind1 azokat haggyuk ki ebből.

És multkor suli után az egyik csajjal kellet mennem mert mentem hozzájuk. persze ő is ment a gettóba szóval bekellet mennem. és egyből így fogadtak: Mitkeresel itt? Ez nem anyuci pici háza? Még megbüntetnek. Szaladj gyorsan haza. stb...

szóval szerintem ez szánalmas.

és még nemis idősebbek nálam.

azért ez tényleg durva.

de amugy tényleg sok fiatal nemcsinálja ezt.

ez csak egy ilyen erre való példa volt amit leirt a kérdező :P

2010. júl. 8. 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:
17vagyok. és már nagyon régóta magamnak csinálom a pénzemet. anyámtól egyszer nem kértem.
2010. júl. 9. 03:15
 18/19 anonim ***** válasza:
43%
én 16éves lány vagyok, és rendszeresen járok bulizni. nem tömik a zsebemet pénzzel és el is tudom látni magam. Sőt szerintem ennyi idősen már el kéne kezdeni felnőni és megtudni milyen is az, amikor az év legnagyobb partyja a nagyi 80. szülinapja. tipikusan az a csaj lehetsz akit vagy nem engednek el, vagy nem vagy ilyen helyekre való..nem kevés önbizalom hiánnyal:D le lehet pontozni nyugodtan. de ne általánosíts ;)
2010. júl. 19. 21:22
 19/19 anonim válasza:
100%
Némelyik gyerek tényleg.Én nagyon meglepődtem mikor 6-7 osztályos lány folyton bulizni jár.Én személy szerint ezen a nyáron majdnem mindennap elmentem itthonról napközben a barátaimmal.De nem bulizni,inni vagy ilyesmi.De már ez sem tetszik anyukámnak..
2010. júl. 22. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!