Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nincsenek túl nagy pórázra...

Nincsenek túl nagy pórázra engedve a mai gyerekek?

Figyelt kérdés

Folyton bulizni járnak nyáron szinte minden éjszaka és iskola időben is mennek hétvégente.

Az átlagok, ahogyan elnézem egyre jobban romlanak.

A gyerekek meg elkényelmesednek. Anyuci meg apuci adja a pénzt nekik meg semmi felelősségtudatuk nincs.

Nem tudnák ellátni magukat... Még szerintem 20 évesen sem...

Hová fogunk eljutni?

Nem kellene határokat szabni? De nem csak úgy, hogy akkor mehetsz el ha ilyen lesz a bizid, vagy ha kitakarítod a szobádat, hanem úgy hogy ők maguk osszák be a pénzt amit kapnak, vagy dolgozzanak meg érte és na részegen állítsanak már haza...Mert mi folyton ezeket hallgatjuk a suliban...

Mit gondolnak erről a szülök? Milyen felnőttek lesznek majd az ilyen gyerekekből?

2010. júl. 5. 18:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Tudod mi az igazság? Hogy aki nem így él manapság, azt még a felnőttek is lenézik. Szomorú de ez van. Fiatal vagyok és ellenzem az ilyen pia,buli, cigi, szex, baromságok típusú "élést" és nem elég hogy kiközösítenek, de még a tanárok!, szülők is rossz szemmel néznek rám... Úgyhogy sok jót ne várj...
2010. júl. 5. 18:37
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom. De nem tiltani akarom, csak kicsit korlátozni, mert szerintem ez már túlzás...

Én is élek nemi életet, inni nem iszom mert nem szeretem, meg a bulikat se, cigizni meg pláne nem. Nem tervezek idő előtt meghalni. De akkor ők miért? Miért nem fogják fel, hogy ez rossz?

16/L

2010. júl. 5. 18:40
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Kikérem magamnak ezt a nagy általánosítást már bocsi...

14/l

2010. júl. 5. 19:50
 4/19 A kérdező kommentje:

10 fiatalból 8 rendszeresen csinálja...

A maradék kettőtől akkor bocsánat...de te se vagy túl értelmes...

Tudod, akinek nem inge ne vegye magára...

Én csak az okra vagyok kíváncsi, hogy aki igen az miért...Nem arra hogyha te nem akkor még neked álljon feljebb.

2010. júl. 5. 19:52
 5/19 anonim ***** válasza:
Én 13 éves vok és még a strandra sem engednek le egyedül, pedig itt lakunk a balaton mellett, és 5 perc mire leérek, nem tudom miért. Hogy ők nem olyannak neveltek mint az a xy aki egész nap kintvan az utcán. 1 még az se gáz (az xy) + én miért lennék olyan ha lemegyek haverokkal vagy egyedül strandolni? MÉÉ?
2010. júl. 5. 20:46
 6/19 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy a mai világban anyuka apuka látástól vakulásig gürizik, hogy jobb életet biztosítson a gyerekeknek, és közben elfelejtik, hogy a gyereknek a törődés fontosabb, mint hogy teletegyék a zsebét pénzzel. Az ilyen gyerekek azért feltűnősködnek, hogy felhívják magukra a figyelmet, azt a figyelmet, amit a szüleiktől nem kaptak meg.

Ez nevelés kérdése, de szerintem is általánosítasz, mert rengeteg gyereket jól nevelnek a szüleik. Csak ők nem állnak folyamatosan reflektorfényben, így nem tűnnek fel.

2010. júl. 5. 21:01
 7/19 anonim ***** válasza:
38%

ez tényleg nem igaz.

Jó igen rengeteg ilyen gyerek van,de legaláb ennyi,sőt több.amugy nekem voltak a felsorolt jellemzőkre illő ismerőseim és azok egyáltalán nem voltak rossz tanúlók,sőt egyetemre meg jó nevű gimikbe készültek.Attól még,hogy buliznak lehetnek jó tanulók.

Jó biztos van olyan réteg is akik nem tanulnak semmit hanem reggeltől estig buli buli hátán.

De ha meg sehova sem mehetnek akkor meg nincs fiatal koruk.

amugy szerintem mindenkinek volt egy ilyen elzüllős időszaka amikor senki és semmi sem érdekelte,csak a haverok,pia,buli,pasik/csajok.

2010. júl. 5. 21:25
 8/19 anonim ***** válasza:
*leglább ennyi sőt több akik nem:D
2010. júl. 5. 21:33
 9/19 anonim ***** válasza:
35%
Tévedsz nem mindenkinek volt, és enélkül is lehet valakinek fiatalkora.
2010. júl. 5. 21:33
 10/19 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van:/ Én tipikusan otthonülő vagyok, vannak barátaim, de nem járunk hétvégente bulizni, nem iszom le magam, a cigiről is leszoktam rég, nemi életet élek, de csakis a szerelmemmel, akivel lassan egy éve együtt vagyunk.

De még az osztfőm is totál lenéz, a suliban is csak az igazi, vérbeli p*csákat istenítik-.-'

2010. júl. 5. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!