Lányok! Nektek anyutok hogy viszonyul hozzá?
Itt most arra gondolok, amikor mondjuk szerelmes vagy. Ti elmondjátok anyukátoknak? És a "járással" mi van? Nektek anyutok megengedi hogy járjatok vkivel? Nekem sokáig nagyon tiltotta, de egyszer megkérdeztem, és azt mondta, csak akkor járhatok vkivel, (itt a randizásra is gondolok), ha rend van a szobámban, ha segítek a házi munkában, és ha normális vok az öcsémmel... stb
Nektek is ilyesmi feltételek vannak a randizásért cserébe?
Hát lehet, hogy ez most kicsit értelmetlen megfogalmazás, de másként nem tudom... xD
Nagyon szépen köszi a válaszokat! :)
Én általános negyedikes voltam, amikor először lett "barátom", akivel jártam. Hát a járás akkor annyit jelentett, hogy sokat beszélgettünk, elmentünk együtt sétálni, meg fagyizni, de ami azt illeti még szájra puszi sem történt. Viszont emlékszem rá, mindig írta nekem a szerelmes leveleket :) Olyan kis éretlen voltam akkor, mert kidobtam mindet, amikor szakítottunk, pedig milyen jókat tudnék mosolyogni most, ha visszaolvashatnám :)
Anyukám elfogadta a dolgot, sőt, volt, hogy ő fogalmazta meg a szerelmes levélre a válaszlevelet, mert én cseppet nyersen fogalmaztam akkor :) Szóval anyukám megírta a levél szövegét, nekem csak át kellett írni :) De más világ volt akkor :)
23/L
Anyám az engedi, hogy járjak valakivel. Még sulykolta is, meg folyton a pasikról beszélt(engem persze csak 1 ember érdekelt mindig)...ez külön téma, hülye egy nő.
A mostani barátomhoz nem akartak leengedni, mert debreceni én meg Bp-n lakom. De végül a saját zsebpénzemből megyek le hozzá. Ő már dolgozik, kap fizetést, nekem most nem találtunk állást sajnos. :(
Szüleim rég megtanulták, hogy b*szok a szabályaikra, és én akkor pakolok el a szobámban amikor nekem zavaró a rendetlenség. Mosogatni 2x szoktam, meg van beszélve apuval(vele élek), csütörtökön, pénteken én vagyok a mosogatós, mert akkor sokáig dolgozik.
A szerelmemet és a zsebpénzemet nagyon nem merik feltételekhez kötni. Szerencsére felnőttnek tekintenek és meg is lehet beszélni velük(néha) a dolgokat. Végül úgyis minden úgy alakul, hogy mindenkinek jó legyen. :) Alig várom, hogy elköltözhessek a szüleimtől jó messzire :D
17L
Anyum az egyik legjobb barátnőm, persze néha beszigorodik, és nem mindig enged meg mindent. De imádom.
Nem vagyok elkényeztetve.
Megkapok mindent amit akarok, feltéve, ha anyám értelmesnek találja.
Pl kinéztem magamnak, egy nyakláncot, és kicsit szomorú voltam, hogy anya azt mondta, hogy most nem. Mert már nagyon régóta szerettem volna, de még csak hasonlót sem láttam sehol. (egy nagy ezüt sárkány medál, 3d-s)
Anyu beküldött a DM-be tusfürdőért.
Három hét múlva megkaptam a nyakláncot. Névnapom volt. Kiderült, hogy anyu elrakatta. Sokkal jobban örültem, mintha azonnal megkaptam volna.
Nyiltan és tabuk nélkül tudunk beszélgetni pasikról, szexualitásról stb.
:D
Nagyon modern.
És akart egy tetoválást. És azt tetováltatta magára, amit én megterveztem neki, a csípőjére. :D
Imádom:D
Én kis anyukám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!