Lányok! Nektek anyutok hogy viszonyul hozzá?
Itt most arra gondolok, amikor mondjuk szerelmes vagy. Ti elmondjátok anyukátoknak? És a "járással" mi van? Nektek anyutok megengedi hogy járjatok vkivel? Nekem sokáig nagyon tiltotta, de egyszer megkérdeztem, és azt mondta, csak akkor járhatok vkivel, (itt a randizásra is gondolok), ha rend van a szobámban, ha segítek a házi munkában, és ha normális vok az öcsémmel... stb
Nektek is ilyesmi feltételek vannak a randizásért cserébe?
Hát lehet, hogy ez most kicsit értelmetlen megfogalmazás, de másként nem tudom... xD
Nagyon szépen köszi a válaszokat! :)
Én nekem 2-3 éve volt utoljára barátom akkor anya azt mondta h nem mehetek sehova és nem adhatok neki szájra puszit se se semmi!!!Ő akkor mindent tudott végig, azóta már csak tetszenek nekem fiúk,amit mindig próbálok eltitkolni, szóval nem tudom most miket engedne meg nekem de elég szigorú szóval nem hiszem hogy sokkal többet megengedne!S:
14/L
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)
Én megfogadtam, h nem mondom el nagyon senkinek, h ki tetszik, de anyunak szinte mindig kikotyogom... xD
Persze én nem is nagyon szeretnék még többet, mint kézenfogás stb... De "durvulni" biztos h nem fogunk xD
Najó, ez most még hülyébben van megfogalmazva ×D
Még1× köszi a válaszokat :)
"11 éves kislányok". Mért te mi vagy? "nagylány"? A 11éves kislányok és 12 éves kislányok között semmi különbség...
Am. nem, nálunk nincsenek ilyen feltételek.
[lepontozhattok xD-attól még nekem van igazam :D]
Tudom, persze, csak nem úgy h kislány, hanem csak lányok na, vmi ilyesmi... xD
Tudom, h neked van igazad, de mind1...
Mázlisták ×D
19:23!
Először is köszi a válaszod, másodszor pedig semmi, h hosszúra sikeredett :) xD
Te is "apuci egyszem pici lánya" vagy? Nyugi, énis :/ XD (3 fiú tesóm mellett xD) Nah, ennyit erről...
Nagyon köszi a válaszaitokat!! :)
En n mondom el neki.Es amirol n tud az n is faj neki.xD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!