Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » IPhone x 12 évesnek?

IPhone x 12 évesnek?

Figyelt kérdés

A lányunk vasárnap lesz 12 és egy X-et kap tőlünk

Mit gondoltok jó ajándék?

Vagy inkább ne vegyük mert még korai?

Most rosegold 6s-e van

2019. márc. 28. 22:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
56%
Tudom,hogy már mindegy,de hátha másnak jól jön. Én 12 éves vagyok iPhone 8am van és nem szerernék Xet,mert szerintem rohadtul távol áll az eredeti iPhone stílustól. Viszon egy X még mindig jobb mint egy XR mert szerintem gáz olcsóbban megvenni egy XRt és kompromisszumokat kötni,csak hogy menő legyél. Van egy lány évfolyam társam,alapból utálom,mert bunkó és lekezelő,de most kapott iPhone XRt(asszem) és összevont németen végig azzal menőzik,meg kirakja a padra,hogy mindenki láthassa. Hát igen neki csak ez van amivel barátokat gyüjthet mert velül üres :,D Lehet,hogy a te lányod nem ilyen és ha nem akkor jól tetted,hogy megvetted mert ha jó tanuló meg minden akkor megérdemli,és ha örül neki(én nem örülnék,de ez emberfüggő)és meg tudjátok venni,akkor miért ne tennétek? :D
2019. máj. 12. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!