2016-ban megéri egy iPhone 4s 16 gb egy 13 évesnek?
Csak telefonálásra, internetezésre, fényképezésre és zene hallgatásra kellene.
Be tudnánk szerelni egy 16-32 gb-os modellt is, elég jó áron, ám megérné még nekem, egy 13 éves fiúnak? :D
Bocs, de 13 évesen nem biztos, hogy annyira primitív vagyok, hogy játszak egy telefonon, hiszen erre van a számítógép.
Gondoltam egyből, hogy ha kiírom a korom, akkor kezdenek oltani.. Na mindegy..
@21:20
Nem is értem, a sok kis tini miért 5 éves Iphone akart venni, miért nem 5 éves Androidos vagy Windows telót. Ja mert azokon nincs alma, nem lehet vele menőzni.
most miért kell csesztetni, mert 13 évesen szeretne egy ájfónt? kinek mi. hagyjátok meg már neki az álmait, basszus.
egyébként azt mondom 4s-t már tényleg ne nagyon. abban sem vagyok biztos, hogy újonnan még árulnak és hiába ájfón, azért 4-5 év után az is "elfárad" :)
13 éves vagyok... Hát igen.Ennyiért azért szerintem nem kellene csesztetni de mindegy. :D
Annyi a baj, hogy nem szeretnék sokat költeni telefonra, és nem az alma miatt akarom ezt, hanem maga a telefon ami bejön.
A telefon nem kell nekem legújabb csúcsmodell legyen.. Nem is menőzni akarok, hanem telefonálás, zene, netezés... :D Válaszokat köszönöm!
spórolj egy picit és inkább vegyél 5s-t. most elég jól lejjebb ment az ára, miután kijött az SE.
szeritem az a legszebb ájfón :)
Miért primitívség játszani telefonon? :D
Én 19 éves lányként szoktam játszani a telefonomon, nem hiszem, hogy ettől primitív lennék. :DD Kis buta.
Egyébként meg nem éri meg szerintem, nagyon régi már. Nekem iPhone-om van (6S), de inkább vennék egy 1-2 éves androidot (pedig alapvetően nem szeretem) annyi pénzért, amennyibe a 4S kerül.
Költeni.. phuhuu.. hát euróban tudom mondani csak :'D
Max 200 euró +,- 10-20.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!