Szerintetek az nem gáz, hogy egy 13 évesnek iphone 4-e van?
Kb. annyira gáz, mint az, h egy 56 évesnek Alcatel OT s853 telója van :D)))
[7 éves és mukodik !]
Szerintem az a gáz, aki ebbe beleköt.
Ha megteheti, szíve ügye, hogy milyen telefonja van.
Az a gáz, ha ezzel vág fel, vagy így próbál feltűnősködni.
az hogy neki ilyen van az nem gáz,inkább az ami ez az egész háttrében lehet.
valószínűleg a szüleik elkényeztetik,ellátják mindenféle tuti holmival talán már az első szavára.
persze minden szülő szeretne megadni mindent a gyerekének de csak később jönnek rá hogy ezzel nem feltétlen tettek jót a gyereknek.
az a gáz, h a szülei kinyalják a seggét, és megveszik neki
nem vagyok irigy, mert nekem mind1, azt csinálnak, amit akarnak, csak elkúrják a nevelését...
Az osztálytársai szempontjából nem gáz, mivel biztos, hogy így ő a legmenőbb ott.
És szerintem az a gáz, hogy valakit így elkényeztetnek. Nem is tudja kihasználni a tudását, az utcán meg lavágják érte a kezét.
Szerintem rohadt gáz, azóta már van iPhone 5 is, ő meg azzal a régi vacakkal akar villogni??
Komolyra fordítva: nem tök mindegy neked? :D igaz, nekem 13 évesen egy nokia 6101-em volt, amit kb telefonálásra lehetett használni, de hát ez van, neki meg iPhone van, nem igazán izgat engem a téma hogy másnak vagy a kölykének mije van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!