Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek az nem gáz, hogy...

Szerintetek az nem gáz, hogy egy 13 évesnek iphone 4-e van?

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
De,gáz.
2013. márc. 30. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Kb. annyira gáz, mint az, h egy 56 évesnek Alcatel OT s853 telója van :D)))

[7 éves és mukodik !]

2013. márc. 30. 16:13
 3/12 anonim válasza:
100%

Szerintem az a gáz, aki ebbe beleköt.

Ha megteheti, szíve ügye, hogy milyen telefonja van.

Az a gáz, ha ezzel vág fel, vagy így próbál feltűnősködni.

2013. márc. 30. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Igazából itt az a gáz, hogy én pl... meg szerintem sokan mások nem ezen nőttünk fel. Ma meg a fiatalok (remélem csak) fele ezen nő fel, mindennapos látvány, hogy a gyerek alig néz a lába elé mert a képernyőt bámulja még az utcán is.
2013. márc. 30. 16:39
 5/12 dirtboy ***** válasza:

az hogy neki ilyen van az nem gáz,inkább az ami ez az egész háttrében lehet.

valószínűleg a szüleik elkényeztetik,ellátják mindenféle tuti holmival talán már az első szavára.

persze minden szülő szeretne megadni mindent a gyerekének de csak később jönnek rá hogy ezzel nem feltétlen tettek jót a gyereknek.

2013. márc. 30. 17:02
 6/12 anonim ***** válasza:

az a gáz, h a szülei kinyalják a seggét, és megveszik neki

nem vagyok irigy, mert nekem mind1, azt csinálnak, amit akarnak, csak elkúrják a nevelését...

2013. márc. 30. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem elég baj. 13 éves még kicsit fiatal egy ilyen drága készülékhez. Én olyan 16-tól mondanám okénak az ilyent, mivel ha az alatt így "kinyalják a seggüket" akkor sajnos nem fog bennük kialakulni a tárgy értékének érzése, és ebből később problémák lehetnek.
2013. márc. 30. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Az osztálytársai szempontjából nem gáz, mivel biztos, hogy így ő a legmenőbb ott.

És szerintem az a gáz, hogy valakit így elkényeztetnek. Nem is tudja kihasználni a tudását, az utcán meg lavágják érte a kezét.

2013. márc. 31. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem rohadt gáz, azóta már van iPhone 5 is, ő meg azzal a régi vacakkal akar villogni??

Komolyra fordítva: nem tök mindegy neked? :D igaz, nekem 13 évesen egy nokia 6101-em volt, amit kb telefonálásra lehetett használni, de hát ez van, neki meg iPhone van, nem igazán izgat engem a téma hogy másnak vagy a kölykének mije van :D

2013. ápr. 1. 14:35
 10/12 anonim válasza:
Sztem meg az gáz hogy minddnki csak irigykedik meg velemenyt alkotnak arrol ha vkinek egy jobb cucca van akkor mindjart kivan nyalva a segge^^ en 13 evesen kaptam iphonet , hasznaltat es nem nem kertem. Es elmondom nektek noverem sajat penzebol vett laptopot mert megdolgozott erte en meg kerlek szepen biciklit vettem 70 ezerert 4 evig gyujtott penzembol ^^ lehet lepontozni
2014. júl. 4. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!