13 évesnek iphone 4 or 4s?
Anyuci,apuci bankszámlája is lehet, de csak óvatosan!
Diákszámla nem opció??? sajna nem tudom hány éves kortól bankkártya...
ha bankkártya nem oldható meg, akkor marad a jailbreak..
Iphone 4 is bőven elég lenne, gondolom szüleid pénzén lenne.
Mondjuk nagyon menőzni nem érdemes, szeretik lopni az Iphone 4, vagyis ha veszélyes környéken jársz inkább még erősödj.
13 évesen én 180 centi és 80 kiló fölött voltam, elképzelhető, hogy meg tudja védeni magát az ember abban a korban is (bár láttuk, hogyan intéztek el két méteres kézilabdázókat a mocskos késelő cigányok). Szerintem a 4S nem éri meg az árkülönbözetet. Az OTP Junior kártyát kéne igényelned, de a szüleid is kellenek hozzá. Én az appokat a hercehurca helyett inkább lewarezolnám, iPhone 4 jailbreak-nek nézz utána.
16F
Ha van pénzed vedd meg, és ha szüleid fizetik előfizetési díjat akkor vágj bele!
iPhone nem filleres vagy előfozetés nélkül veszed bőven 100k felett vagy megkapod olcsón, de minimum havi 10k 2 éven ár.
ha állni tudják szüleid zokszó nélkül akkor mi az akadálya, és mi a kérdés! A 4S jobb,egyértelműen!
Én első mobilom 15 évesen kaptam olyat ami akkor is low-end volt.
persze mai világba annak tudása nem lenne elég, fb, meg internet, de ezt egy 50k alatti dominos androidos teló is kielégíti. Persze menőzni nem lehet azzal mert minden 2. embernek olyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!