Samsung galaxy s3, iPhone 4s összehasonlítás?
Iphone-nak jobb az operációs rendszere.
S3-nak jobb a processzora.
Iphone-nak szebb a kijelzője.
S3-nak nagyobb a kijelzője.
Iphone-ra több ingyenes alkalmazás van.
S3 több apró dologban jobb.
De mindegy, az a lényeg, hogy a Galaxy SIII jobb telefon, de nagyon drága.
Hogyha a Samsung Galaxy S III tetszik meg a kettő közül, akkor azt váltsd le Sony Xperia S-re, Vagy Sony Xperia Ion-ra.
Gyakorlatilag ugyanazt tudják, de sokkal olcsóbbak.
Ha már ezek felmerültek, akkor HTC esetleg?
Androidon azért könnyen megoldható, hogy minden ingyen legyen.
S3 mindenféleképpen jobb, 4s se rossz, de a sok apró hiányosság agybajt okoz. Semmit se tölthetsz le ingyen, ami már egy hasznos alkalmazás vagy játék. Ami még engem nagyon bosszant az a fájlkezelés, legyen szó szinkronizációról vagy fájlmegosztásról. Mindkettőt az Apple korlátozottan tudja (egy gép-szink., apple-apple fájlm.)
Jailbreak nélkül elég gyenge a mobil, 150e felett elég kevés amit natúrba tud. Nem akarom ezzel lehurrogni az Apple usereket, mert valóban innovatív, amit gyártanak és a zártság ellenére hihetetlenül stabilak a készülékei, de valahogy már kezd unalmas lenni.
Nekem most iphone-om van, de a következő mobilom szerintem S3 lesz.
Új iphone-t is ellőtték már, mert ios6 beta kint van már, ami a szoftveres tudást leleplezte már. Van benne egy-két hasznos új ficsőr meg új grafikai elemek.
Megkapja tutira az Ipad3 4magos prociját, esetleg a kijelzőt 16:9-re átszabják meg növelnek a 3,5"-en. Emellett lesz még új design. Dióhéjban ilyen lesz a leendő szifon. 4s áron lehet kapni majd. Előre nézve az S3 még mindig jobb vagy lesz olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!