Apple iPhone 4S vs. HTC One X?
Eközött a két teló között vacilálok már egy ideje. Olyan telefon kéne ami tényleg jó és nem sajnálnám rá a pénzt, mivel hosszú távú befektetésnek gondolnám. Az N73-as Nokiám 100.000 volt 5 éve, de még mindig telefon...
Tisztában vagyok azzal, h nem fogom tudni maximális mértékben kihasználni, bármelyiket is veszem meg.
iPhone:
- mert stabil az IOS;
- mert Apple (nomen est omen);
- mert környezetemben nem találkozok olyannal;
- mert megengedhetem magamnak.
HTC One X:
- mert négymagos a procija;
- mert nagyobb a kijelzője, mint az iPhone-é;
- mert könnyebben lehetne rátenni cuccokat;
- mert üti a 4S-t és kicsivel olcsóbb is.
Kajak nem tudom eldönteni. :S Segítenétek pro és kontra?
Ez a 2 telefon érdekel, szal ne gyertek Xperia S-el és a társaival...
vedd meg a HTC-t, felsoroltad itt az összes dolgot amivel jobb
amúgy az iPhonera nem igaz, hogy a környezetedben nem találkozol vele, úgy tűnik nem elég drága mert még a büfés néninek is olyan van :/
"...többi más mind a htc mellett, mert az iphone többi érve nem a telefonra tekint hanem a te meglátásodra..."
azthiszem, hogy épp az a lényeg, hogy Ő hogy látja.én az iPhonra szavaznék( egyébként a szifon egy kínai hamisításnak a neve.)
-az iOS télleg stabilabb, de még könnyebben is kezelhető.
-a htc-t hat ember kéne, hogy körbeérd, ez viszont nagyon felesleges. 3,5"-al nem maradsz le semmiről.egyébként nem tudom mekkora ujjaid vannak, de a htc-t én csak két kézzel tudtam rendesen használni(egyszer kipróbáltam)
-"mert apple". ebben egyetértek veled, ugyanis az elöttem szólók is gondolom szívesebben hordanak adidast, mint mondjuk valami noname márkát. (nem szeretném le noname-ezni a htc-t, de ez az összehasonlítás kb. tükrözi ezt az egészet.)
-az android-ban kevesebb, télleg hasznos cucc van, és minden úgy el van rejtve mint a csuda!
-gépemben nincs olyan proci mint a htc-ben, mégis megvagyok.amugy meg hogy a 4S-en 0,0005 mp amig betölt a net, az OX-en 0,0004 mp, szerintem tökre nem érdekes.
köszönöm.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!