Apple iPhone 4S vs. HTC One X?
Eközött a két teló között vacilálok már egy ideje. Olyan telefon kéne ami tényleg jó és nem sajnálnám rá a pénzt, mivel hosszú távú befektetésnek gondolnám. Az N73-as Nokiám 100.000 volt 5 éve, de még mindig telefon...
Tisztában vagyok azzal, h nem fogom tudni maximális mértékben kihasználni, bármelyiket is veszem meg.
iPhone:
- mert stabil az IOS;
- mert Apple (nomen est omen);
- mert környezetemben nem találkozok olyannal;
- mert megengedhetem magamnak.
HTC One X:
- mert négymagos a procija;
- mert nagyobb a kijelzője, mint az iPhone-é;
- mert könnyebben lehetne rátenni cuccokat;
- mert üti a 4S-t és kicsivel olcsóbb is.
Kajak nem tudom eldönteni. :S Segítenétek pro és kontra?
Ez a 2 telefon érdekel, szal ne gyertek Xperia S-el és a társaival...
# 12
Akkor nemtudom, hogy milyen S2-t vettél, de az enyém 1 kicsit sem akad.. Fura, nem? Csak tudni kell használni, igaz nem az eredeti rendszer van rajta.. Meg a Launcher is az új TW, ami nem akad.. 2.3.4-es Androidon igen, ott szaggatot néhol, de már ICS-n nem volt ilyesféle problémám.
Amúgy meg az iOS, ha akad, az már szégyen. 1 lebutított rendszer, mely alig áll valamiből, csoda lenne, ha 2magon akadna. Amúgy az is képes néhol itt-ott szaggatni, dehát semmi nem tökéletes. Nem bonyolult, mert ezt legalább az 5évesek és a szellemi fogyatékosok is remekül tudják használni. Amúgy talán ami megfogott benne, az a scrollozása, pl a beállításokban. Na, az egyedinek mondható. Én soha nem használnék iPhone-t csak.. Valami kellene még mellé, mert én 1 kicsi játékgépet nézek ki belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!