13 évesnek iphone 4 or 4s?
nekem is az van az iPad mellé, és nagyon jó, sok mindenre használom :D
13f
és 13 évesen hol dolgozol ? mert 16 év alatt legálisan nem lehet.
Ez kell a diákmunkához:
- Legalább 16 éves életkor (néhány szövetkezetnél szülői engedéllyel 15 év)
- Nappali tagozatos iskolalátogatási igazolás
- Személyi igazolvány
- TAJ-kártya és adószám
- Saját bankszámla, ahová a bért utalja a szövetkezet
- 1000-1500 forintos részjegy vásárlása, amely az iskolaszövetkezetből kilépés után visszajár a diáknak
Valljuk be, kevesen válaszoltakarra, hogy 4 vagy 4s. Nem az volt a kérdés, hogy kell-e iPhone, hanem az hogy 4vagy 4s.
Amúgy szerintem is fölösleges.
Miért ne használná ki? Egy 13 éves fiú jobban kihasználja, mint egy "átlag" felnőtt használó, mert sokat játszik, zenét hallgat, és pl. iskolában videókat mutogat a haveroknak. És soha nem árt, ha van nálad egy GPS, 3G-n internet hozzáférés, ha pl. eltévedsz, olyan helyen írsz házit, ahol nincs internet. Iskolában ha hiányzik valaki csak lefényképezi a kihagyott oldalakat és otthon bemásolja, esetleg dolgozat előtt valamelyik lány füzetét végigfotózza és felrakja Picasa-ra, hogy az egész osztálynak meglegyen a teljes anyag. Nagyon beszűkültek vagytok. Az pedig nevetséges, hogy Magyarországon azért nem lehet iPhone-t venni, mert ilyen a közbiztonság, amilyen. Abban igazuk van, hogy ha akarják, elveszik, magas, élsportoló osztálytársamat is megfenyegette és kipakoltatta két mocskos cigány az utcán, amikor kb. a te korodban voltunk. És nyilván jobban is mennek a gyerekekre. Menet közben nem lehet nyomogatni, elbambulni. Undorodom ezektől az aljas g3ciktől, és hogy senki nem kezd velük semmit, az összeset kiirtanám, az a 2%, ami rendes, dolgozik pedig teljesen beleférne nekem. Amint tehetem elhúzok egy rendes országba.
Na de ez már nagyon off.
A 4 szerintem mindenre elég, felesleges a 4S, de már írtam.
Még mindig 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!