Miért baj az ha egy 12 évesnek Iphoneja van?
Nekem az a bajom vele, hogy 12 éves aki nem tud felelősen gondolkodni kvázi 200e Ft-tal a zsebében mászkál. Fel sem fogja annak valódi értékét. Hiszen még sosem dolgozott, így a pénz értékéről sincs semmi fogalma.
De aki akar az adjon ilyet a gyerekének az az ő dolga.
Én pl.: csak akkor vennék a gyerekemnek ilyen drága telefont, ha kitűnő az iskolában, nem szemtelen, nem pofátlan, tisztelettudó, nem nagyképűsködne vele, tud vigyázni a holmijaira, és azért besegít a házimunkában az anyjának, vagy nekem, ha kell a segítség.
(Most am a jövőmről beszéltem, mert se asszony se gyerek nincs még xDxD )
ha a gyerekből egy anyagias élősködőt szeretnénk nevelni, akkor mindenképp megérdemlik. az a baj, hogy az ilyen dolgokból jönnek az általánosítások, hogy az iPhone userek mind ilyenek. mert egy 12 éves gyerek ne mondja már, hogy nem jó egy 80ezres telefon, neki egyből a 160ezres kell...nem...ők azok a kifejezett célcsoport, akik miatt divattelefonnak nevezik, mert maximum villogni jó a suliban...és ezért az értelmes emberek sosem fogják megérteni, miért jó az iPhone...mert csak ezt látják.
azt meg már meg sem említem, mi van, ha elhagyja...kap másikat? :D
"és ezért az értelmes emberek sosem fogják megérteni, miért jó az iPhone...mert csak ezt látják. "
Szerintem pont az értelmes emberek veszik nem divatból az iPhone-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!