Az égő, ha valakinek nincs iphoneja?
Ez IPhone köd szerintem az ilyen pénzzel agyontömött trendi divattinik hóbortja... nekem is Samsung Galaxym van, mivel okostelefon, így bármilyen alkalmazást rátehetsz, szerintem bőven megfelel, legalábbis nekem, a saját céljaimra. (Mondjuk én 99%-ban wifi-s helyeken mozgok, és ha tudom, akkor főleg Viber-ezésre használom - tudniillik ezzel drámaian lehet csökkenteni a mobilszámlát.)
Az előző - még nem okos- telefonommal csinált 3.000-4.000 Ft-os számláim most kb. 500-1000Ft körül mozognak, a Vibernek és a wifinek köszönhetően most ingyen beszélek, mennyiségre kb. 50x annyit.
Nekem -32 leszek idén nyáron- ezért érte meg okostelefonra váltani.
Az IPhone-köd meg a tinik körében egy hóbort.
Korszakonként más és más a menőzés tárgya az iskolában.
Az igazi égő az hogy otthon ezt nem tudod elmondani a szüleidnek és ők nem világosítanak fel arról hogy a való életben nem attól vagy értékes hogy vett-e valaki neked drága holmikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!