IPhone x 12 évesnek?
A lányunk vasárnap lesz 12 és egy X-et kap tőlünk
Mit gondoltok jó ajándék?
Vagy inkább ne vegyük mert még korai?
Most rosegold 6s-e van
Nevetséges ajándék, inkább programra költsetek, vigyétek élményfürdőbe külföldre ennyiből.
Nekem is ilyen telefonom van, én imádom, gyorsan reagál, még a gondolataimat is kitalálja:) de gyereknek sosem vennék ilyen drágát. Illetve talán egy 16 évesnek.
Egy kistininek élmény kell, nem tárgy. Erősítsétek a szülőgyerek kapcsolatot, amíg még lehet.
2019 van
gyerekeknek arra van igény h kockuljanak egész nap görnyedten és 20 as éveikre elhizott érdektelen emberek legyenek ezzel is tönkre téve a mára már ígyis romlott társadalmunkat
egy szó mint száz vegyeket nyugodtan , isze mindegy melyiket nyomkodja
Gyonyoru telefon es a felvetessel semmi gond nem LENNE ha a lanyod peldaul 16 eves lenne.
Egy 12 evesnek a kezebe se adnek telefont.
Az osszes gozossegi oldalon egetik magukat, butasagot irkalnak es tanulnak el.
Mielőtt még bárki is azt hinné, hogy hanyag szülők vagyunk ....
Ez nagyon nem így van
A lányom kitűnő tanuló , példás magatartással
És folyamatosan utazunk... csak h inkább csináljunk neki programot, vigyük külföldre
Minden nyáron többször is külfőldön nyaralunk
Télen sielünk...
értem én h változik a világ
én 12 évesen , most 19 vagyok
bent maradtam suli után és játszottunk
foci meg minden , még az esőbe is
akkor is voltak már okostelefonok és volt is nekünk de szinte nem nagyon használtuk. Pedig ugyanazt lehetett rajta csinálni mint most csak akkor szarabbul ment rajtuk xd
vegyetek neki x et hamár ilyen drága utazásokra is van pénz
Láthatóan kőgazdagok vagytok és mindent a kiscsaj segge alá tesztek.
Egyébként mi volt, amiért meg kellett már dolgoznia valaha a 12 éves lányotoknak?
Mi az, amitől esetleg azt gondolná, hogy nem a fán terem a pénz?
Mert ezek az információk nem haszontalanok már 12 éves korban sem...
Egy 12 éves hogy dolgozna meg bármiért is?
Azért hogy így éljünk azért mi is sokat dolgozunk amit a lányunk is tud.
Es egyáltalán nem követelőzik nem várja el h mindig a legjobb dolgai legyenek mert tudja h még van másik 2 tesója
De úgy gondolom h ha megtehetjük akkor mindenből megpróbáljuk nekik a legjobbat nyújtani
ha megtudjátok tenni akkor miért ne? Mindegy hogy egy X-es vagy egy 7-es. Ha ügyes és megérdemli. Ha nem vagy biztos benne akkor ne vedd meg neki.
Én 12 évesen magam kerestem meg a pénzement de azt nem ajánlom tovább mert elég cikis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!