Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok ha a 14...

Hogyan reagálnátok ha a 14 éves Fiatokat rajta kapnátok egy idősebb FIÚval?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 13:47
1 2
 11/17 anonim válasza:

Hát ez elég furcsa kérdés nekem mert ilyet hogy a 14 éves fiunkat rajta kapjuk hogy egy nagyobb fiúval van.Na én erre úgy reagálnék hogy oda mennék a fiúhoz és bemutatkoznék neki hogy hogy hívnak hol laksz és hogy hány éves vagy?Ez a legfontosabb hogy hány éves is?De nekem ez egyáltalán nem lenne furcsa nekem az lenne furcsa hogy a fiam egy nagyobb lánnyal van mert ez már télleg elég furcsa lenne hogy egy nagyobb lánnyal van de akkor hány éves is ez a lány?

Am én még egy 9 éves gyerek vok de már megértem a felnőteket hogy mijen nehéz lehet egy gyerekkel bánni.

2010. júl. 5. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ha rajtakapnám őket hogy épp TV-znek, vagy gépeznek akkor semmit :D
2010. júl. 6. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
14 éves Fiat? nem értem a problémát az olasz autóval kapcsolatban.
2010. júl. 6. 14:47
 14/17 anonim ***** válasza:
lol a 9 éves gyerek nem érti, tood, a bácsi betemette a kakilóját a kisfiúnak...
2010. júl. 6. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
nem is a kakilóját hanem a beszélőkéjét vagy a fülét esetleg orrlyukát
2010. júl. 6. 23:56
 16/17 anonim ***** válasza:
tegnap 21:54 prostituáltan nincs fogalmad a felnőttekről
2010. júl. 6. 23:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérnék, amiért nem kopogtam.

Az, hogy kivel jár, rá tartozik, anyámék is ezzel tesznek a sírba hogy kémkednek utánunk... ha 14évig jól neveltem a kölyköt, akkor tud választani.

2010. júl. 20. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!