Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok ha a 14...

Hogyan reagálnátok ha a 14 éves Fiatokat rajta kapnátok egy idősebb FIÚval?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 13:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem kamu, az írásból következtetve.De ha mégsem, megtudná, hogy hol lakik az Atyaúristen.Az tuti.
2010. júl. 3. 13:55
 2/17 anonim ***** válasza:
14%
Azt nem tenné zsebre z idősebb srác amit őlem kapna, az biztos. A fiammal pedig leülnék egy nagyon komoly őszinte beszélgetésre, megpróbálnék nyugodt maradni és elmagyaráznék neki pár dolgot két ember intim kapcsolatáról.
2010. júl. 3. 14:00
 3/17 A kérdező kommentje:
Ez valóban nem történt meg.
2010. júl. 3. 14:07
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

14:00. Miért az idősebb fiút akarnád elverni? 14 éves fiú már létesíthet szexuélis kapcsolatot és ha meleg/bi/kiváncsi és az ő beleegyezésével történik akkor csak a fiúval (14) kellene elbeszélgenti hogy mi a helyzet.

Amúgy én nem örűlnék neki, leülnék vele beszélgetni de úgy ahogy elfogadnám persze feltételekkel (elöttem nem csinálja)

2010. júl. 3. 14:36
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
14:26-os. Nem elverni akarnám, hanem alaposan megmondanám neki a magamét-úgy értettem. a fiammal meg aztán négyszemközt elbeszélgetnék. Vagyok vele olyan viszonyban, hogy tudjunk ilyen dolgokról beszélni. De mint írta a kérdés kiírója,hogy nem történt ez meg, felesleges foglalkozni ezzel a kérdéssel.
2010. júl. 3. 15:07
 6/17 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem történt meg, akkor gondolkodol rajta?Vagy miért kérdezted?
2010. júl. 3. 15:13
 7/17 A kérdező kommentje:
Noshát..az egyik barátom foglalkozik ilyen dolgokkal de mondta, hogy a szülei nem tudnak erről egy szót sem. Ezért kérdeztem, hogy mi lenne ha rajt kapná őket.
2010. júl. 3. 20:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nagyban függ akkor a fiú szüleitől is. Vannak emberek akik utálják a melegeket és minden dolgot velük kapcsolatban. Én nem utálom őket csak azokat akik nyíltan felhívják magukra a figyelmet és felvonulgatnak.

14:36-os voltam.

2010. júl. 3. 21:20
 9/17 anonim válasza:
100%

Ha fél, hogy rajtakapják, akkor ne otthon csinálja, főleg ha tudja, hogy esetleg komoly bajba kerülne miatta. Persze ha eljut odáig, hogy bármit tegyen, figyelmeztesd, hogy nagyon vigyázzon magára, nehogy vmi baja essen és ne tegyen hülyeséget amit később megbánhat...

Szülőknek meg: a mai fiatalok mindent ki akarnak szinte próbálni, főleg ha a szülők tiltják nekik. Ha rajtakapjátok a gyereketeket ilyenekkel, és elveritek, vagy kiabáltok vele, semmit se értek el, max hogy elfordul tőletek. Persze érthető, hogy egy szülő se szeretné, ha ilyen helyzetbe keveredne a gyereke, de ez előfordulhat, főleg manapság, mert már 14 évesen is nagyon sokmindent csinálnak a kamaszok, főleg a fiúk, és ennyi idősen is tudják már, hogy kihez vonzódnak elsősorban és mit akarnak.

2010. júl. 4. 16:07
 10/17 anonim ***** válasza:

Na igen, már az alapból nem igazán jó, hogy 14 évesen rajtakapom valakivel, mindegy, hogy a lányom vagy a fiam. Az, hogy az illető kicsoda, saját nemű vagy sem, az már a következő sokk... :) Sajnos mostanában tényleg nagyon korán kezdik a fiatalok.

Az, hogy 14 évesen már nem bünteti a törvény, az nem azt jelenti, hogy bármit lehet csinálni!!! 18 éves kortól felnőtt valaki, addig is fiatalkorú. És valljuk be, 14 évesen még bármi lehet, nagyon könnyű befolyásolni. Ezért én ha idősebb pasival kapnám rajta a fiam, én is az idősebbet ültetném le egy "kis beszélgetésre"...

2010. júl. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!