Kamaszok, hazudtatok már a szüleiteknek?
Ahham:D
-Elmegyek xy barátnőmhöz. (Vagyis a pasimmal találkozok.)
-Anya...Elmegyünk sétálni a csajokkal. (Vagyis átmentem 3 bnőmhöz is xD)
-Mi? Anya mi nem mentünk be a vízbe, csak elkapott 1 locsolócső. (Vagyis nagyban fürödtünk)
-Anya, egésznap a suliban voltam. (És még sok más helyen...)
És még kisebb dolgok :D
13/Ł
Az hazugságnak számít, hogy nem mindenről számoltam be anyumnak egy-egy napokról? Mármint pl.:
Egyik pénteki napon kicsit később engedtek ki a suliból, felhívtam, és mondtam neki hogy nem fogom elérni a vonatot (ez igaz), és hogy elkísérem a Barátomat egy másik vasútállomásra, ugyis több mint 1 óra mire indul az én vonatom. Rögtön utána, a többiek elhívtak fagyizni bennünket, én meg mondtam, hogy oké menjünk. Anyum nappalos volt, vagyis este fél 10-ig nem ment haza. Osztálytársaimmal elmentünk fagyizni, csak egy kicsivel több ideig elhúzódott, mint én azt gondoltam. Este fél 7-re értem haza, fél 5 helyett!! :D Anyu még csak nem is furcsálta, hogy 2 órával később értem haza mint általában szoktam. És amikor kérdezte, hogy telt a napom, mondtam neki, hogy suliba nem volt semmi érdekes (ez igaz), suli után meg elvoltunk a többiekkel.
Na, ha ez hazugságnak számít, akkor hazudtam, ha nem, akkor nem! :D
-A tanároknak értekezlet volt elengedtek minket/a tanár beteg volt és elmaradt az utolsó óra
-Nem kaptam jegyet (csak egy kémia TZ 2-est)
-Csak a barátaimmal beszélgettünk a városban (pár csajjal meg a barátaimmal voltunk moziban)
-Nem ittam semmit (nem volt nállam pénz)
persze...nekem nincs jó viszonyom a szüleimmel, szal mondhatni észre se veszik ha hazudok. nem igazán szoktam , csak ha muszáj. pl. egy vicces eset, most történt a héten
kimentem pár haverral a tóra, mikor jövünk haza ott állunk a ház előtt, rajtuk vizes gatya meg egyiknek labda a kezébe, anyám kijön, hogy merészeltél elmenni a tóra?! mi , mi nem voltunk a tón, minek néz minket XD... és hát elhitte...
16/L
a többi esetet nem írom le
Én teljesen ártalmatlanokat füllentettem, mint egy átlagos fiatal. Szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk a szüleimmel, így nem szorulok hazugságra.
L/18
Nem engednének el sehová se ha megmondanám mit is csinálunk. Nem, nem drog. :) Iszok, de csak mértékkel, sosem vagyok tajrészeg. Normálisak a barátaim is.
A "Csak filmezünk" az szintén ott van nekem is. :) Meg amikor már kb 4 hónapja voltam együtt a barátommal, és már lefeküdtem vele egyszer azt mondtam nem...
Inkább amúgy nem mondok semmit nekik, nem beszélek velük ha nem muszáj. Akkor hazudni se kell.
ezeket nemveszem hazugságnak, mert végülis azt is csinálom, amit mondok, csak pluszba még valamit...
pl:
-elmegyek kutyátsétáltatni (+rágyújtok)
-holnap későn jövök haza, mert angol vizsga lesz (+elmegyük moziba a csajokkal)
-nem fogok se piát, se cigit venni a buliban (a cigit már magammal viszem, a piát meg más veszi)
15/L
Én sosem hazudtam komolyabban
Elég volt elhallgatni úgyis sokminden kiderült
Pl. pasival voltam kinnt (aztán faggatóztak, hogy mit kerestem vele)
Nem tudok hazudni:( Mindig lebukom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!