Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiú-lány testvérpár még...

Fiú-lány testvérpár még mindig együtt fürdenek esténként. Meddig hagyjam rájuk?

Figyelt kérdés
A lány 12 éves a fiú 10. A fiam fürdene már egyedül is de a nagylány mindig rábeszéli. Amugy jol elvannak mindketten közben. Beszélgetnek meg játszanak a vízben. Meddig lehet engedni nekik?

2019. febr. 9. 14:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%

Te is ott vagy velük olyankor?

A fiam ovis csoportjába járt egy testvér pár, egy kisfiú és egy kislány akik közös fürdés alkalmával felfedezték egymást. A szülők olyankor nem voltak ott.

2019. febr. 10. 20:09
 22/34 anonim ***** válasza:
25%

Ovi az nem 10-12 éves korosztály. És ahogy mondta a kislány az ovizsaruban ha jól emlékszem: A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk.

Persze, hogy felfedezik egymast hisz mas a kettő es érdeklődőek. De amig ez nem rejt magában szexualítast csak kivancsiságot addig nem baj.

És kétlem, hogy akármelyik testvérpár úgy gondolna a tesójára....

2019. febr. 10. 20:26
 23/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ott amikor fürdenek csak néha benézek hozzájuk. Az ajtó nyitva nagyjábol kihallatszik mi folyik bent.

Nyilván felfedezték már egymás testét évekkel ezelőtt, de nem hinném hogy ez akkora csoda lenne bármelyiküknek is hiszen nem most fürdenek először egymással és ez alatt az idő alatt gondolom jópárszor látták egymást mosakodás közben is. Nemrég óta van külön szobájuk. Előtte is egymás előtt vetkőztek-öltöztek. Nem két ismeretlenről van szó!

2019. febr. 11. 08:17
 24/34 anonim ***** válasza:
48%
egyszer abba hagyják maguktól. Persze sok olvasónak beindúl a fantáziája ilyenkor, de szerintem ez normális nekik és akkor miért ne. Valamikor már úgysem fognak beférni egy kádba ;)
2019. febr. 11. 10:39
 25/34 anonim ***** válasza:
70%
12 éves a lányom.. Azt sem szereti ha én anyja be megyek hozzá!! Szerintem nagyon gáz.. A báttyámmal együtt nőttünk fel soha a büdös életben nem láttam de még alsó nadrágban sem.. Gyerek voltam volt egy barátnőm aki 13 éves volt az ő fiú testvére 15 és csinálták.. Rajta kaptam őket amikor át mentem. Azt mondták csak szülést játszanak..
2019. febr. 13. 17:05
 26/34 anonim ***** válasza:
75%
Fura, a 8 éves fiam nem engedi, hogy bemenjek a fürdőbe, ha fürdik.
2019. febr. 14. 21:30
 27/34 anonim ***** válasza:
62%

Nem normális,nagyon gáz,ennél már több eszük lenne és normális emberben van egy egészséges szeméremérzet.Mivel a mosakodáshoz az intim részek tisztítása is hozzátartozik,akár fejlett,akár fejletlen a gyerek nem oké,hogy 12 éves lány elkezdi ott mosogatni a fiú tesója előtt,vagy a fiú,a lány tesója előtt húzkodja a fitymáját,már bocs.

És semmi szexualitást nem keverek ide,de nem normális hogy egy 6,sőt 7 osztályosnak is megfelelő lány agyilag itt tartson.

2019. febr. 16. 16:51
 28/34 anonim ***** válasza:
42%
Nagy az isten állatkertje! Sok primitív,képmutató szülő létezik! Már azokra gondolok,akik a közös fürdésen megbotránkoznak.....
2019. febr. 18. 16:11
 29/34 anonim ***** válasza:
77%

Off:

Mivel nem nudista családok vagyunk,így tetszik vagy nem 12 éves már nem kisgyerek,az már 6-7 osztályos felsős gyerek,már nem kellene a szintén nem kisgyereknek számító fiú tesójával együtt fürdőzni.

Nem hiába hogy náluk jóval fiatalabb gyerekekben már bent van hogy nem szeretnék ellenkező nemű és majdnem egykorú tesójukkal együtt fürdőzni,már kellemetlen,ciki nekik.

-Bocs,de nem gondolom hogy azokkal a tinikkel van a gond akik 12 évesen már önállóan fürdenek és nem a fiú tesójukkal meztelenkednek.

12 évest nem kisgyerekként kell már kezelni,hanem kamaszként minden téren,önállóság,feladatok stb.

Pont hogy az ilyen kisgyereknek kezelem,mindent megcsinálok helyettük dolog miatt életképtelen annyi gyerek.

Nem képesek egyedül iskolába menni,egy szendvicset elkészíteni,felkelni,vagy a tankönyveiket bekötözni maguk.

Ezerszer többet várak el tőlünk.

Nem biztos hogy az a jó hogy ilyen kis babákat nevelgetnek már bocs.

2019. febr. 28. 19:01
 30/34 anonim válasza:
Ha egy párszor ezt csinálja az nem probléma, de ha mindig akkor le kéne szoktatni erről
2019. jún. 2. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!