Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiú-lány testvérpár még...

Fiú-lány testvérpár még mindig együtt fürdenek esténként. Meddig hagyjam rájuk?

Figyelt kérdés
A lány 12 éves a fiú 10. A fiam fürdene már egyedül is de a nagylány mindig rábeszéli. Amugy jol elvannak mindketten közben. Beszélgetnek meg játszanak a vízben. Meddig lehet engedni nekik?

2019. febr. 9. 14:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
16%
Ne haragudj, de mit művelsz te, kérdező? Ez nem normális... El lett már beszélgetve a lánnyal? Hogy lett neki tálalva a nővé válás, a menzesz? Mert ha úgy, mint itt egyes lányoknak, akiknek az anyja betétet, tampont sem vesz, akkor máris megbuktál anyaként és nem csodálom, hogy minél tovább kicsi akar maradni a lányod. Hiszen ez csak kicsiként normális. Atyaég!
2019. febr. 9. 17:42
 12/34 anonim ***** válasza:
49%

Hát szerintem ez már nagyon fura. 12 évesen én is így néztem ki amit te leírtál de 10 éves koromtól rendszeresen felfedeztem magam...

Ezt nem szabadott volna eddig sem hagyni. Szerintem...

Amúgy egy 10 éves fiú is simán nyúlhat ám már magához stb...m

2019. febr. 9. 17:51
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem állandóan fürdenek együtt de sokszor rábeszéli az öccsét hogy akkor menjenek fürdeni. Ő meg általában hagyja magát. Nagyon kisgyerek még mindkettő! Nem szégyenlősek egymás előtt. Meg elöttem sem
2019. febr. 9. 17:57
 14/34 anonim ***** válasza:
40%

Ez már nem túl egészséges.12 éves már nem kislány és ha még fejletlen is nem kellene kisgyerekként kezelni,ő már kamasz,de a 10 éves fiad sem kisgyerek már.

Elég fura gyerekeid vannak.

Már óvodás koromba sem fürödtem együtt a tesómmal és 6-7 évesen már tuti nem mászkáltam meztelenül otthon, alsós koromba sem mászkált be hozzám senki ha fürödtem,7-8 évesen már a haj mosás,,körömvágás is egyedül ment.

12 évesnek már rég önállónak kellene lennie és nem úgy viselkedni mint egy óvodásnak,ha a suliba valakiről kiderült volna hogy 12 évesen a fiú tesójával fürdőzik szétszívatták volna.

2019. febr. 9. 19:05
 15/34 anonim válasza:
58%

Szerintem ebben semmi gáz nincsen! Ne foglalkozz mások ostoba véleményével!

😂😂

2019. febr. 9. 19:19
 16/34 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy suliba erről beszélgetnek hogy mikor fürödtek egyedül és mikor együtt!

Igazábol nem tudom hogy tiltsam-e nekik amikor még jol elvannak. A kérdésem az lett volna, hogy ez már mikor "kinos"? Vagy egyszercsak majd már nem lesz "kellemes" nekik egymás előtt a kádban? Mert jelenleg ennek semmi jelét nem mutatják!!

2019. febr. 9. 19:35
 17/34 anonim ***** válasza:
36%
Én max addig engedtem volna, amíg a sulit elkezdik. Ha nem akar egyedül fürdeni, akkor inkább fürödj te a lányoddal.
2019. febr. 9. 20:33
 18/34 anonim ***** válasza:
46%

Semmi bajuk nem lesz. Egyszer majd a lányodnak elkezd kínos lenni. Vannak későn érő gyerekek, a tieid valószínűleg ilyenek. Szerintem eszükbe sem jut, hogy ez kínos, vagy fura.

Én is sokáig együtt fürödtem a tesómmal, sokáig voltunk igazi gyerekes felfogásúak. A tesóm pl. 13 éves koráig anyuval aludt.

Teljesen normális családos felnőttek lettünk.

2019. febr. 10. 12:39
 19/34 anonim ***** válasza:
44%

18assal értek egyet. Ha majd ők úgy erzik, akkor nem fognak. A fiad ha nem szeretné egyaltalan majd megmondja a tesójanak. Minden csalad más. Van ahol a lányoddal egyidősek mar rég szexelnek, mashol meg 16-18 évesen sem érdekli őket.

Meg fogják oldani egymás között ennek a megbeszélését. Szerintem max fél év és amúgy is külön fürdenek majd.

2019. febr. 10. 13:28
 20/34 anonim ***** válasza:
16%

Nem értem ezt a sok veszmadarat itt...hadd hogy futodjenek együtt, mégis milyen negatív következményei lehetnek?

De szép lassan szoktasd le őket, később már egy cseppet sem lesz egészséges.

2019. febr. 10. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!