Kamaszkori szex?
18 éves voltam, túl korainak érzem, bár akkor úgy éreztem lekések valami jó dologról, ezért mentem bele.
Így felnőtt 30 éves fejjel úgy gondolom, hogy az első szerelemnél kellene elveszíteni, az első szeretkezésem egészen más volt, mint a szüzességem elvesztése, sajnálom, hogy nem az volt előbb.
Testileg sem volt kielégítő(de ha az lett volna sem lenne kellemesebb emlék), személytelen, undi, kínos, erőltetett érintések(fél éves kapcsolat). Az első szeretkezésnél semmit sem találtam visszataszítónak a páromon, mindenből többet akartam neki adni, és ő is így volt ezzel.
Szerintem 16tól felfelé az első szerelemnél nyugodtan mehet, alatta még annyira gyerek az ember, hogy esélytelen, hogy szerelmes legyen.
15 évesen, alkalmi kapcsolat volt.
van barátnőm, aki 14 évesen, de olyan is, aki 17 évesen. sztem a 15 év ideális, legtöbben ennyi idősen vesztettük el. Fiúk ált. 16 évesen
Hát 14-15 évesen korai szerintem,még kis taknyosok,csak a szájuk nagy,aztán meg mint az óvodásoknál anyukának kell megcsinálni, kiszolgálni a nagy érett gyerekeit.
Szakemberek szerint a legalsó határ 16 év és még az is elég korai.Szerintem 16 éves kor előtt nagyon korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!