Ezek kamaszkori lazadasnak szamitanak vagy mar tobb? Normalis ha valaki ilyeneket csinal tinikent.
- Ejjel nappal haverok
- 10szal cigi/nap
- Semmi tanulas
- Fekete illetve karomkodos szoveg ruhan
- Rengeteg hazugsag
- Orrba szajba fiuzas, szexeles
- Neha ivas, bulizas mikor hazudassal megoldhato
- Direkt azzal a bandaba lenni akiktol tiltanak illetve azzal a fiuval kavarni akitol szinten tiltanak.
- Drog utani vagyakozas.
- Vissza pofázás.
- Csavargás.
- Suliból kiszökés cigizni.
- Orarol kimenni, talalkozni valakivel kozben, oran eves, folytonos hulyules
- Haverokon kivul nincs mas
- Szem, haj festese
- Lenezo tekintetek.
- Csak rap hallgatasa.
Éjjel nappal haverok: Fontosak a barátok minden korban, de ne menjen a tanulás rovására.
Cigi: Nem helyeslem egyáltalán, de ha csak lázadásból csinálja, akkor úgyis leszokik
Semmi tanulás: Ha meglátszik a jegyein, akkor problémás. Én sosem tanultam, mégis 4,00 átlagom volt kb
Fekete ruhák: nem gáz
Hazugság:Problémás
Fiúzás szexel: ez is.
Néha bulizás ivás : Ha tényleg néha, szerintem belefér.
Azzal a bandával járni akitől tiltanak: hát mitmondjak? ennyit ér a tiltás egy kamasznál.
Drog utáni vágyakozás : vágyakozni lehet. amíg nem gyakorlatban teszi, addig hülyeség aggódni.
Visszapofázás: elég gyakori kamasz dolog. bosszantó tud lenni, de nem akkora probléma.
Csavargás: attól függ hová, kikkel.
Óráról kimenni:A tanár hibája is hogy engedi ezt, nem vívja ki a tiszteletet.
Órán evés: a legtöbb helyen ezt engedik, semmi baj vele.
Folytonos hülyülés: normális
Haverokon kívül nincs más: Életkori sajátosság
Szem, haj festése: Én ezt nem tartom problémának.
Lenéző tekintetek: Ez ilyen magyar népi betegség, nem csak a kamaszokra jellemző.
Csak rap hallgatása: Ha neki az tetszik, hallgassa.
Egyértelműen elrontották a nevelését.
Bár egy kor nem ártana, én kb 16-18 éves lányhoz társítottam a véleményem
Ez kamaszkori lázadásnál több. Amit te leírtál azok a forintos riba*cok. Sajnálom, hogy a gyereked ilyen retardált, de te tehetsz róla, ha meg magad írtad le akkor gratulálok (ne csodálkozz, hogy néhány év múlva szétb*szva fogsz elúszni a Dunán...)!
Megjegyzés: a rap hallgatásával nincsen semmi gond.
Én is kamasz vagyok(18 éves) DE!:
-Én is tartom a kapcsolatot a haverokkal, persze, de ha családi látogatás, nyaralás ilyenek vannak persze hogy nem nyomom közben nonstop a telefont.
-Nem cigizek, van annyi eszem.
-Érettségi :D Semmi tanulás? Jó is lenne, de egyetem az kell a mai világban. Bár nem vagyok egy tökéletes tanuló.
-Rocker stílusom van, így a fekete az alap nálam, de káromkodós szöveg egyiken sincs.
-Bevallom apróbb füllentések vannak/voltak, de semmi komoly hazudozás.
-Lassan másfél éve van barátom. Eddig 2 pasival voltam vele együtt, az elsővel is fél éve jártunk miután lefeküdtünk.
-2 havonta egyszer egy kocsmázás, házibuli a haverokkal, nyáron fesztiválok. Tudom a határaimat és oda figyelek .
-Alapból nem keveredek olyan helyekre ahonnan a szüleim tiltanának.
-Ismétlem, nem vagyok hülye hogy tönkretegyem magam.
-Előfordul nagy vitáknál hogy nem hagyom magam. De csak ott alapjáraton nem "feleselek" se a szüleimmel, se nálam sokkal idősebb emberekkel. (Kivéve ha bunkó paraszt)
-Haverokkal, barátommal, kutyámmal szoktam"csavarogni". Máshogy nem nagyon.
-Lásd 2. pont.
-Nem szokásom óráról csak úgy random kiszökni, bár beszélgetéssel/hülyüléssel tényleg néha volt bajom. Bocs nőből vagyok :D
-Van más. Család, állatok, barátom.
-Ezzel semmi bajom, szoktam magam sminkelni, bár ritkán, hajamat is festem, ez tetszik. :D
-Sose szoktam.
-Rock örökké!! :D
Van ami nevezhető "alapnak", de azért a cigizés, drogozás, szex mindenkivel... ő élete végül is, ilyenre mindig ezt mondom. De azért ebben az esetben szerintem a szülő is hibázott valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!