Szerintetek kinek volt igaza? Nekem vagy a szomszédasszonynak? Hogy viselkedjek ha találkozok vele?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. A gyerekemmel úgy vagyunk megeggyezve, hgoy júliusba nem járhat strandra, aztán meg meglátjuk, aszerint,hgoy tényleg mindennap fogja-e forgatni a könyvet. Valamit valamiért lapon járhat mejd ki.
11:56-os, siettem írni, ezért sikerült 6sszekuszálni a betűket. Amit írni akartam: ablak alatt. Az történt, hogy az ablak alati fa alá leterítettek egy pokrócot, kivitték a babáikat és játszottak.
óó szólj csak merre laktok?? nekünk is van egy ilyen szomszédunk. Ő mostmár csendben van. Mindig keresztbe tett, meg beragasztotta a kapucsengőt reggel 6-kor vasárnap. Nem csinálok semmi extrát otthon. Anyámmal élek egy 61nm-s lakásban. Az a baja hogy hangos a mosógép, a hűtő, és a kertbe csepeg a klíma vize. Nem lakótelep, normális társasház. Nagyon szeretem a kocsimat, és akkor pattant el a húr, mikor végighúzta kulccsal. Van rá tanú hogy ő volt. kb 70 és a halál közt öreglány. A következőt csináltam: földszinten lakik. Este 12fele megkértem pár haveromat jöjjenek át, hát szegény néni egy kis "koncertre" kelt. Bár az utca is... http://www.youtube.com/watch?v=Dohy-GUmgws
http://www.youtube.com/watch?v=tAGN34D8LdA
és még volt 1 autó...
azóta csend van, nem szól be
Kérdező kommentje
08:27
Atya világ!
Te akarod büntetni a gyereket a rossz bizonyítványáért, mikor egy bekezdésnyi szövegben sikerült 3x annyi helyesírási hibát ejtened, mint amennyire egy átlagos nyelvtantanár simán egyest adna akkor, hogyha 2 oldalnyi szövegben ejtenél ugyan ennyit...
Remélem matekért bünteted, mert a magyarban nem tudsz neki segíteni sokat az hótziher.
És mielőtt megjegyeznéd:
NEM, nem hiszem el, hogy elgépelted meg siettél. Attól még nem felejtek el írni ha sietek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!