Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek kinek volt igaza?...

Szerintetek kinek volt igaza? Nekem vagy a szomszédasszonynak? Hogy viselkedjek ha találkozok vele?

Figyelt kérdés
13 éves lányom rossz bizonyítványt hozott. Munkába is sok minden összejött, ideges voltam, és elkezdtem kiabálni a lányommal. Nyitott ablaknál. A szomszéd balkonról átszólt egy 70 éves asszony, hogy mit orsítok azzal a gyerekkel? Elküldtem öt a p...-ba. Erre elkezdett kiabálni, hogy így a szókincsem meg úgy a szókincsem. Annyit modntam neki, a saját gyerekemmel akkor kiabálok amikor akarok, és bezártam az ablakot. Ez az asszony, mindig mindekinek beleszól az életébe. Ha a gyerekek az ablsk allst játszanak, vízzel öntözgeti őket, ha egy kutya ugatni kezd kint, összeveszik a gazdájával, mindig mindenkire van megjegyzése.
2010. jún. 30. 15:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. A gyerekemmel úgy vagyunk megeggyezve, hgoy júliusba nem járhat strandra, aztán meg meglátjuk, aszerint,hgoy tényleg mindennap fogja-e forgatni a könyvet. Valamit valamiért lapon járhat mejd ki.

11:56-os, siettem írni, ezért sikerült 6sszekuszálni a betűket. Amit írni akartam: ablak alatt. Az történt, hogy az ablak alati fa alá leterítettek egy pokrócot, kivitték a babáikat és játszottak.

2010. júl. 2. 08:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

óó szólj csak merre laktok?? nekünk is van egy ilyen szomszédunk. Ő mostmár csendben van. Mindig keresztbe tett, meg beragasztotta a kapucsengőt reggel 6-kor vasárnap. Nem csinálok semmi extrát otthon. Anyámmal élek egy 61nm-s lakásban. Az a baja hogy hangos a mosógép, a hűtő, és a kertbe csepeg a klíma vize. Nem lakótelep, normális társasház. Nagyon szeretem a kocsimat, és akkor pattant el a húr, mikor végighúzta kulccsal. Van rá tanú hogy ő volt. kb 70 és a halál közt öreglány. A következőt csináltam: földszinten lakik. Este 12fele megkértem pár haveromat jöjjenek át, hát szegény néni egy kis "koncertre" kelt. Bár az utca is... http://www.youtube.com/watch?v=Dohy-GUmgws

http://www.youtube.com/watch?v=tAGN34D8LdA

és még volt 1 autó...

azóta csend van, nem szól be

2010. júl. 2. 14:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves 14:52-s. Hát, nem irigyellek a szomszédodért, a "koncertezős-bulizós" megoldás nagyon tetszik. Az autó miatt én is totál berágtam volna. Ja, és Szlovákiában lakom.
2010. júl. 2. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező kommentje

08:27

Atya világ!

Te akarod büntetni a gyereket a rossz bizonyítványáért, mikor egy bekezdésnyi szövegben sikerült 3x annyi helyesírási hibát ejtened, mint amennyire egy átlagos nyelvtantanár simán egyest adna akkor, hogyha 2 oldalnyi szövegben ejtenél ugyan ennyit...

Remélem matekért bünteted, mert a magyarban nem tudsz neki segíteni sokat az hótziher.

És mielőtt megjegyeznéd:

NEM, nem hiszem el, hogy elgépelted meg siettél. Attól még nem felejtek el írni ha sietek...

2010. júl. 3. 00:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Suzukis srác vagyok: Szlovákia picit messze van, de szerintem megoldod majd valahogy. Nameg nem szívesen megyek át magyar rendszámmal.. Meg az autón szinte bármibe bele lehet kötni, kicsit meg van tuningolva. Itthon kimagyarázom, de ott...
2010. júl. 3. 08:48
 16/17 A kérdező kommentje:
00:24-esnek: ha nem tudnád, ez a gyakori kérdések és válaszok oldala, nem pedig a gyakori kritikáé. Mint írtam, sietve írtam, ezért a hibák, aki nem hiszi,az az ő baja. /Most nem lesznek hibák, mert otthonról írok, nyugodtan. Nem kell fülelnem, hogy a főnököm lépteit hallom-e vagy sem./. A magyarral pedig nincsenek gondjaim, nem is lehetnek, hiszen évek óta irádában dolgozom és magyar nyelvű szövegeket is írok. A lányom esetében a rossz jegy magyar nyelvből kizárva, ugyanis nem magyar nyelvű iskolába jár.
2010. júl. 3. 13:39
 17/17 A kérdező kommentje:
8:48-asnak. Eltérve az eredeti témától: Köszi a választ, és nem kell félned Szlovákiába jönni. Az emberek picit felfújják a dolgokat. Nekem még soha nem volt problémám abból,hogy itt élek magyarként.
2010. júl. 3. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!