Hogy viselkedjek, mondjak valamit?
A a lányommal és a 17 éves barátjával elmentünk a Balatonra.
Béreltünk egy apartmant, a lányomnak és a barátjának 1 szobát.
Teljesen szabadon hagytam őket mozogni.
Az egyik este éjjel értem haza az apartmanba az egyik ottani ismerőstől. Mivel a hát üres volt ezért gondoltam megnézem őket a szobájukba. Mivel éjjel volt nem akartam fölkelteni őket, ezért halkan kinyitottam az ajtót és belestem.
Nahát, annyit láttam hogy a fiú a lányomon fekszik félreérthetetlen pozícióban.
Tisztában vagyok a kamaszok hormontúltengésével és megbízok a fiúba mert régóta ismerem, de szerintem a lányom észrevette hogy benyitottam.
Az "eset" tegnap éjjel történt, ma pedig még nem láttam őket, mert valamilyen koncerten vannak és mostanába jönnek haza.
A kérdésem az volna hogy hogy fogadjam őket, mondjak nekik valamit,vagy viselkedjek normálisan mintha mi sem történt volna?
Semmit ne mondj,csinálj úgy mintha semmi nem történt volna,hidd el a lányodnak ez sokkal kellemetlenebb,mint neked.
Ha tényleg megkérdezné,miért nyitottál be-mond,hogy csak megnézzni,hogy alszotok-e már meg,hogy minden rendben
van-e,de láttad,hogy eludnak ezért kiis jöttél.
Bár kétlem,hogy a lányod megkérdezné,deha mégis szerintem ne mond el,hogy láttad őket.
Egyébként ha már külön szobát béreltél nekik gondolom számitottál erre,vagy mit hittél sakkozni fognak??:)
Egyébként szerintem jó anya vagy,hogy így elmehet veletek nyaralni a lányod barátja és még aludhatnak is együtt meg koncertre mehetnek.
Na majd írd emg,hogy milett.
Viselkedj normálisan mintha mi sem történt volna.
Úgyis égő lenne a lánynak ez a fiú előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!