Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után rábeszéltem még 1 talira, ami ma lesz. Mit mondjak, hogy viselkedjek, hogy visszaszerezzem?
Szerintem ne mutasd ezt ki (mármint azt, hogy odáig vagy érte)
Érezze mit veszt, ha elhagy. Legyél természetes és ne nyomulj, ne sírj :)
Sok sikert! 21/L
nem lehet megoldani hogy többet talizzatok?Mért nem taliztatok?
szerintem legyél aranyos,kedves, de semmiképp nesajnáltasd magad
Én a volt barátomat legszívesebben felpofoztam volna, amikor "csak egy utolsó" sétáért könyörgött... Elmentem vele, de csak hogy tisztázzam: ettől nem lesz szimpatikusabb, visszafogadni végképp nem fogom. Gondolkodott volna előtte.
Visszakönyörögni valakihez magadat teljesen felesleges. Vagy azt akarod, hogy veled legyen szánalomból?
Nekem az a véleményem, aki eljut oda, hogy vége és kimondja akkor lássuk be "minden" rajta múlik, jelen esetben a volt párodon ! attól függ, hogy kaptad ezt az utolsó találkát, sokat könyörögtél neki, sírtál és megsajnált, de nem hiszem, hogy ezen az egy találkán fog múlni minden, de azért őszintén mond el neki mit érzel, és hogy mi az amiket megbántál és figyelmesebb lennél, de megváltozni nem fogsz és nem is szabad , ha vmi nem működik akár az egyik fél részéről is , nem szabad erőltetni !
Ha ő hagyott ott, akkor folytatása akkor lesz, ha ő fog keresni, nem pedig te őt , legalábbis nekem ez a tapasztalatom, neki magától kell rájönni, hogy szeret e még annyira , hogy folytassátok , hogy kellesz e még neki ! Én a helyedben vártam volna volna még egy kicsit 1-2 hetet, ami kimondva sok, de ha addig nem keres, akkor ....és persze utána is elmondhattad volna mit érzel stb., ha neked ez megnyugvás lenne ! De hidd el annak semmi értelme, ha erőltetve vissza kapsz vkit, mert nem lesz jó vége ! Én életemben egyszer tettem ezt, nagyon szerettem 5 évet voltunk együtt , ő hagyott el és próbáltam vele beszélni , hatni rá stb, holott én a kapcsolatban mindent megtettem mostam , főztem, takarítottam, mindenben ottvoltam mellette, mégis ő mondta ki vége!aztán elegem lett és nem kerestem, majd keresett egy pár hét után , amikor rájött mennyire szeret , hiányzom, de már soha nem volt a régi és két hét után én mondtam , hogy pápá, mert kiábrándultam !
Én kívánom neked, hogy sikerüljön vele mindent megbeszélni és tudjátok folytatni, de nem minden áron, ez alatt azt értem, hogy ne alázkodj meg csak azért, hogy visszafogadjon, legyen benned büszkeség , bármennyire szereted !
SOK SIKERT !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!